KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ben burak
Off-road, serbest dalış, kayak,fotoğrafçılık, rafting ve her türlü su ve doğa sporuyla ilgiliyim.
25 yaşındayım,bilkent iktisat bölümündeyim.
ben burak
Off-road, serbest dalış, kayak,fotoğrafçılık, rafting ve her türlü su ve doğa sporuyla ilgiliyim.
25 yaşındayım,bilkent iktisat bölümündeyim.
gezen bilir üyelerinin hepsine merhaba.benim gezenbilirden ercova 2010 etkiliğinde haberim oldu. forumunuzu o günden beri zevkle takip ediyorum,zonguldak çaycumada yaşıyorum,taze aile hekimiyim.daha önce çaycuma devlet hastahanesi acil sorumlusu olarak görev yapıyordum.acil olarak bir pajero 3500,3 kapı,manuel bir araç almak istiyorum bu konuda gezenbilirin dayanışmasına güveniyorum.saygılarımla.
selam arkadaşlar,
Alanya da kamu görevlisiyim aynı zamanda selcuk ünide iktisat okuyorum (4+) baya yoğunum kafamı dinlemek için Alanya ve civardaki etkinliklerlerden haberdar olmak istyorum. yeni yeni heveslenen biriyim inşallah herşey güzel olacak
merhaba arkadaşlar ben yeni üyelerdenim; uzun yol yürüyüş sporuyla ilgileniyorum... bu tür etkinliklere katılmayı çok istiyorum... şimdiden sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum...
arkadaşlar meraba, yakın zamanda bir 4 runner aldım ve onunla ilgili bişeyler araştırırken rastladım bu siteye ve gayet başarılı, paylaşımı bol ve samimi olduğunu düşünüyorum. herkese tekrar meraba.