Selam. Olcay ben.. Antalya'da yaşıyorum. Seyahat etmeyi severim. Korktuğum her konu üzerine giderim. Yükseklik korkum vardı, gittim yamaç paraşütüne başladım. Köpek balıklarından korkardım, dalışa elimde yemlerle indim. En derinden başlayarak hem.. Dikey Limit filminin ilk 5 dakikası ve filmden etkilenmişimdi,r belki dağcılığa da baslayabilirim. ) Bayram için hala karar vermedim neler yapılabilinir bilmiyorum.. Farklı fikirleri olanlar varsa açıklarsa sevinirim... Yedigöller düşündüm, bungalowlar dolu.. Karavan, kiralık istediğim nitelikte kalmamış.. Çadırla belki Yedigöl olacak... İyi bayramlar...
olcay75, Kaz Dağları Kamp Etkinliğimize de göz gezdirebilirsin, linkini veriyorum.
<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15706.msg116159#msg116159">Deretepe Dağcılık Şeker Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (2 - 5 Ekim 2008)</a>
Gezenbilir ailesine yeni gelen arkadaşlarımız, hepiniz hoşgeldiniz. Mübarek Ramazan bayramanızı en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Selamlar. Bende Galip. Bir kısa zaman önce 2 adet jeep adam etmek için usanmadan uğraşan sonra da usanıp Mozambik ordusuna hediye eden doğasever balıkçıl deniz aşığı bir adamım.. Herkese bu güzel ortamda selamlar.
groma hoşgeldin. Balıkçısın herhalde? Burada fazla avcı, balıkçı yok. Yalnızlık çekiyorduk iyi oldu. Doğa severiz ama aynı, zamanda doğadan faydalanılıyor değilmi? Herşey karşılıklı.
Evet deniz kenarıda yaşıyorum ve balıkçılıkla epey vakit harcıyorum, daha doğrusu değerlediriyorum.. Balıkçılığı vakit kaybı olarak görenlere kızmıyor değilim. Denizi yormadan faydalanmak gerektiği düşüncesideyim. Trolculer'i de boğmak istiyorum o denizde..
Selam. Ben de raftinge meraklı biriyim, hiç yapmadım. 6 sene bir takımda yüzdüm. Rize'de yapan arkadaşlar bana haber verirse sevinirim. -o Heyecanı tatmak isterim. Bu arada site süper, iyi bence...