savcibey21 gökyüzü gülümsüyor evladim Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul beykoz kavacik 25 Mar 2013 #1 Merhaba arkadaşlar şimdi türkiyenin vizeye tabi tutmadıgı tüm ülkeleri gezmeye karar verdim bir program arıyorum yol güzargahi için vizesiz ülkeleri işaretleyecem yolumu öyle devam edecem yardımcı olacagınız program varmı?
Merhaba arkadaşlar şimdi türkiyenin vizeye tabi tutmadıgı tüm ülkeleri gezmeye karar verdim bir program arıyorum yol güzargahi için vizesiz ülkeleri işaretleyecem yolumu öyle devam edecem yardımcı olacagınız program varmı?
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 26 Mar 2013 #2 Ynt: Gezi - Yol Haritası Hazırlama Geziniz Dağcılık üzerine mi olacak acaba.? Çünkü bu konuyu hatalı başlıkta açmışsınız. Bu sebeple taşımam gerekiyor. Vereceğiniz yanıta göre taşınacak başlığı belirleyeceğim. Dağcılık ise Etkinlikler -> Doğa Sporları ( Tarihini de belirtmeniz gerekir.) Kültür ve Seyahat tarzında olacak ise Etkinlikler -> Gezi Planlarımız bölümüne Taşınacaktır. Bilgi edinmeniz ricası ile
Ynt: Gezi - Yol Haritası Hazırlama Geziniz Dağcılık üzerine mi olacak acaba.? Çünkü bu konuyu hatalı başlıkta açmışsınız. Bu sebeple taşımam gerekiyor. Vereceğiniz yanıta göre taşınacak başlığı belirleyeceğim. Dağcılık ise Etkinlikler -> Doğa Sporları ( Tarihini de belirtmeniz gerekir.) Kültür ve Seyahat tarzında olacak ise Etkinlikler -> Gezi Planlarımız bölümüne Taşınacaktır. Bilgi edinmeniz ricası ile