Doğrucu Davut Zirve Mesajlar 2,133 Tepkime Puanı 2,871 Yer Kuzey Ren / Almanya 16 Kas 2021 #17 drtayfun' Alıntı: Yalova. Araç Doblo, o yüzden yakıt değerleri normal şaşırmayın. Genişletmek için tıkla ... Yalnız yaşanan şehrin de yakıt tüketimine etkisi oluyor. Örneğin Yalova yerine, Muğla’nın bir sahil ilçesinde yaşadığınızı düşünün.
drtayfun' Alıntı: Yalova. Araç Doblo, o yüzden yakıt değerleri normal şaşırmayın. Genişletmek için tıkla ... Yalnız yaşanan şehrin de yakıt tüketimine etkisi oluyor. Örneğin Yalova yerine, Muğla’nın bir sahil ilçesinde yaşadığınızı düşünün.
drtayfun Kamp II Mesajlar 323 Tepkime Puanı 171 16 Kas 2021 #18 Doğrucu Davut' Alıntı: Yalnız yaşanan şehrin de yakıt tüketimine etkisi oluyor. Örneğin Yalova yerine, Muğla’nın bir sahil ilçesinde yaşadığınızı düşünün. Genişletmek için tıkla ... Düşündüm, ne güzel olurdu , her yere motorsikletle giderdim. Yakıtı düşünmezdim.
Doğrucu Davut' Alıntı: Yalnız yaşanan şehrin de yakıt tüketimine etkisi oluyor. Örneğin Yalova yerine, Muğla’nın bir sahil ilçesinde yaşadığınızı düşünün. Genişletmek için tıkla ... Düşündüm, ne güzel olurdu , her yere motorsikletle giderdim. Yakıtı düşünmezdim.