bozcaada da başı olmayan sadrazam mezarı çok ilginç.merkezde bulunan alaybey cami mezarlığında yatan sadrazamın gövdesi bozcaada daki mezarda başı istanbuldaki karacaahmet mezarlığında..ayrıntılar bozcada gezi yazımda
Bozcaadanın denizini anlatır dururum böyle temiz böyle güzel diye senelerdir çevremdeki insanlara.Sanırım bu resim bütün bunlara gerek kalmadan durumu özetliyordur heralde.
evet çok güzeldir yanlız koylarımı köylerimi dediniz anlamadım köyleri dediyseniz Bozcaada'nın köyü yok hatta Türkiye'de köyü olmayan tek ilçe :Koyları soruyorsanız herkesin bildiği ayazma eğer kalabalıktan hoşlanıyorsanız yok hoşlanmıyorsanız ayazma plajından önce ve sonra 10 a yakın ıssız kumsal var
evet çok güzeldir yanlız koylarımı köylerimi dediniz anlamadım köyleri dediyseniz Bozcaada'nın köyü yok hatta Türkiye'de köyü olmayan tek ilçe :Koyları soruyorsanız herkesin bildiği ayazma eğer kalabalıktan hoşlanıyorsanız yok hoşlanmıyorsanız ayazma plajından önce ve sonra 10 a yakın ıssız kumsal var
Köylerini kastetmistim yokmus onu da sayenizde ogrenmis oldum. Koy olarak ayazma ya da oncesi diyorsunuz. Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin darisi basimiza.