KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı
Kazanana bir avuç leblebi veriyoruz İnsel hocam. Tüh yahu fotoğraflar da bayağı iddialı görünüyor. (Ben yine de elimden geleni ardıma koymayım)
İnsel hocam, ne diyor başlıkta? "En iyi kamp fotoğrafı 2010" Ne kadar üzüldüm kırmızı bus fotoğrafının katılamayacağına... ;D ;D (Bir rakip bir rakiptir ne yapalım..)
Askolsun Cem o gordugun noktada tam 4 gun kaldim. Saroz Erikli Uzunkum. En iyi kamplarimdan biridir. Yalniz gitmistim. Ne elektrik ne tatli su. Sadece deniz. Muhtesemdi. Dalma kursuna gitmistim.
Cem bey artık serbest bırakın da birinciyi seçelim,belki birinci olan arkadaş haftasonu kar kampına geliyordur ateş başında sucuk yemek ister,üzmeyin çocuğu.
arkadaşlar tamam demokrasi gizli oy herkesin kendi rengi kendi fikri falan ama söylemezsem çatliyacağım, ben oyumu yusuf abinin çayda karavanına verdim neden derseniz ben hayatımda böyle bir manzara böyle bir keyif böyle bir ortam ne gördüm ne duydum fotoğrafı gördüm göreli hasetimden çatlıyorum haberin olsun yusuf abi
magicburak' Alıntı:
arkadaşlar tamam demokrasi gizli oy herkesin kendi rengi kendi fikri falan ama söylemezsem çatliyacağım, ben oyumu yusuf abinin çayda karavanına verdim neden derseniz ben hayatımda böyle bir manzara böyle bir keyif böyle bir ortam ne gördüm ne duydum fotoğrafı gördüm göreli hasetimden çatlıyorum haberin olsun yusuf abi
Kardeşim benim teşekkürler şımartıyorsunuz beni oysa ben o mekanı öğlen sıcağından nereye kaçarız diye ararken buldum serinlemenin başka yolu yoktu hazır makinada varken 3-5 kare çektik.
Yusuf sucuğu nasıl istersin şiş te,mermerde,kandıra taşında,tavada.Kayseri sucuğu var hem acılı hem acısız,bizim burada ki kasapların sucuğundan da var,bir afyon sucuğu dile benden ne sucuğu dilersen.
bende Yusuf'a oy verdim, niye derseniz o resmi gördüğümüz zaman sıcaklardan uyuyamıyorduk ve resmen içim gitmişti, hiç bir resim bu kadar beni etkilememişti, şimdi bile bakınca içimden orada olmak geliyor, bence sucukları hakeden bir resim
mayıstosböce' Alıntı:
Yusuf sucuğu nasıl istersin şiş te,mermerde,kandırataşında,tavada.Kayseri sucuğu var hem acılı hem acısız,bizim burada ki kasapların sucuğundan da var,bir afyon sucuğu dile benden ne sucuğu dilersen
Bülent hocam teşekkürler işlerimin yoğunluğu taşınma arefesinde olmam ve karavanımında bir süreliğine olamaması :-\ sebebiyle son Kartepe toplantısına katılamıyorum,ayın sonunda oylama bitecek o zamana kadar birincilik değişebilir değişmezse ilerleyen tarihlerde çadırlada olsa katılabileceğim bir toplantıda sucukları hep beraber boğarız ;D
Fotoğrafımın beğenilmesi beni ziyadesiyle memnun etti oylayan tüm dostlara teşekkürlerimi borç bilirim.
Şeref abi teşekkürler beğenmenize sevindim.
Levent abi gerçekten çok sıcak günlerdi yine olsa aynı kamp düzenini kurarım müthiş keyif aldık.