KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı
orsaalabanda' Alıntı:
Şike kesinlikle yok arkadaşlar. Bir başkasının gezisi ya da çektiği fotoğraflardan aday gösterilebiliyor olsaydı benim adayım belliydi. İşaret ediyor olmamak için detay veremiyorum ama Ferhat hocamın böyle bir fotoğrafı var. Küheylan mıydı, Pegasus muydu, Ikarus muydu... Hani bulutların üzerinde... Neyse fazla detay vermeyeyim de yine şike var demesinler ;D ;D Bilmece gibi yazdım, kimse anlamamıştır buna eminim ;D
İki fotoğrafsa hakkımız bir adet daha seçelim hafızadan.Karavancı dayanışması Ses yapan tatlı su pompası değiştiriliyor.İsimlendirmede zorlandım.Yardım.Koyu şortlu benim.
a) Karavancı dayanışması
b)Ne yapıyor bu adamlar
[attachment=1]
enverdede' Alıntı:
İki fotoğrafsa hakkımız bir adet daha seçelim hafızadan.Karavancı dayanışması Ses yapan tatlı su pompası değiştiriliyor.İsimlendirmede zorlandım.Yardım.Koyu şortlu benim.
a) Karavancı dayanışması
b)Ne yapıyor bu adamlar
[attachment=1]
Öneri için teşekkürler Bülent,
Maksat zaten katılmak, bir kampta sucuk ziyafetimizi yine yaparız. Cem'i de uğraştırmayalım.
Sucuktan bahsettik fotoğrafını koymadan da geçmeyelim. Buna oy vermeyin yarışma fotoğrafı değil.
[attachment=1]