KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı
Demiştim size Levent hocam birşeyler yapar diye.
Ya Haldun Poyrazlardan yer alıp ilk seni çağıracam ve sana altın anahtar yaptıracam.Poyrazlar dük ü olacaksın kaçamazsın bundan.Gerçek aşklar kavgalardan doğar
freediver2009' Alıntı:
Süper görüntüler çıkmaya başladı.
Arşivinde tozlu raflarda ne kadar resim varsa, herkes kurcalamaya başlamıştır bile.
Şike kesinlikle yok arkadaşlar. Bir başkasının gezisi ya da çektiği fotoğraflardan aday gösterilebiliyor olsaydı benim adayım belliydi. İşaret ediyor olmamak için detay veremiyorum ama Ferhat hocamın böyle bir fotoğrafı var. Küheylan mıydı, Pegasus muydu, Ikarus muydu... Hani bulutların üzerinde... Neyse fazla detay vermeyeyim de yine şike var demesinler ;D ;D Bilmece gibi yazdım, kimse anlamamıştır buna eminim ;D
Enver abi bu konuyu fazla dert etmeyin bence palyaçolu korku filmleri bile var. İlk değilsiniz yani Ama yine de 33cc bira bile olsa alkollü bir palyaço epey tehlikeli olabilir ;D
orsaalabanda' Alıntı:
Enver abi bu konuyu fazla dert etmeyin bence palyaçolu korku filmleri bile var. İlk değilsiniz yani Ama yine de 33cc bira bile olsa alkollü bir palyaço epey tehlikeli olabilir ;D