fyesildal Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 5 3 Mar 2019 #113 Gezenbilir çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
Sayonara Ana Kamp Mesajlar 45 Tepkime Puanı 57 Yer Erzincan 17 Mar 2019 #114 Bu seneki fuara ailemin sağlık sorunları nedeniyle -üzülerek- katılamadım. Sonrakine inşaallah.. Davetiye için teşekkürler.
Bu seneki fuara ailemin sağlık sorunları nedeniyle -üzülerek- katılamadım. Sonrakine inşaallah.. Davetiye için teşekkürler.
sevikilhan Kamp I Mesajlar 169 Tepkime Puanı 25 Yer edirne 12 Ara 2019 #115 2020 yılı karavan fuarına ücretsiz giriş davetiyeleri verilecek mi? bu yıl böyle bir çalışma varmıdır?
2020 yılı karavan fuarına ücretsiz giriş davetiyeleri verilecek mi? bu yıl böyle bir çalışma varmıdır?
U utasdemir Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 13 6 Ocak 2020 #116 2020 yılı karavan fuarına ücretsiz giriş davetiyeleri verilecek mi? bu yıl böyle bir çalışma varmıdır? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, Ben de aynı sorunun cevabını merak ediyorum. Bilgisi olan var mı acaba?
2020 yılı karavan fuarına ücretsiz giriş davetiyeleri verilecek mi? bu yıl böyle bir çalışma varmıdır? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, Ben de aynı sorunun cevabını merak ediyorum. Bilgisi olan var mı acaba?
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 6 Ocak 2020 #117 . Son düzenleme: 6 Ocak 2020
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 6 Ocak 2020 #118 Tarih yaklaşınca belli olur sanırım.
arslanmurat Ana Kamp Mesajlar 35 Tepkime Puanı 14 Yaş 50 Yer didim -aydın 20 Ocak 2020 #119 fuarda gorusmek uzere
Sumako Çelebi Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 1 Yer Malesef İstanbul Web www.sumakocelebi.com 21 Ocak 2020 #121 Merhaba, ilk sayfadaki linke tıklayınca 2020 yılı için fuar davetiyesi alınabiliyor. Teşekkürler
T tuuba_ht Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 5 30 Ocak 2020 #122 Mustafa ULUÇ' Alıntı: Merhaba, ilk sayfadaki linke tıklayınca 2020 yılı için fuar davetiyesi alınabiliyor. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Merhaba, ilk sayfadaki linkten almak istediğimde " Hata! İşlem Gerçekleştirilirken Hata Oluştu. Yanlış ya da Geçersiz Promosyon Kodu Girdiniz" uyarısı veriyor. Bu yıl alabilen var mı?
Mustafa ULUÇ' Alıntı: Merhaba, ilk sayfadaki linke tıklayınca 2020 yılı için fuar davetiyesi alınabiliyor. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Merhaba, ilk sayfadaki linkten almak istediğimde " Hata! İşlem Gerçekleştirilirken Hata Oluştu. Yanlış ya da Geçersiz Promosyon Kodu Girdiniz" uyarısı veriyor. Bu yıl alabilen var mı?
ilker 72 Zirve Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 868 Yer İstanbul 30 Ocak 2020 #124 Şimdi bende denedim hata veriyor
tr100a Kamp III Mesajlar 656 Tepkime Puanı 241 30 Ocak 2020 #125 Aynen hata veriyor, inşallah aldığım davetiye iptal olmaz
mustafaatk Kamp II Mesajlar 267 Tepkime Puanı 157 Yer İstanbul 30 Ocak 2020 #126 Herbir promosyon koduna belli bir sayıda davetiye çıkıyor. Muhtemelen o sayı dolmuştur. Yeni promosyon kodu gelirse davetiye çıkarılabiir. Mevcutta daha önce alınan davetiyelerin iptal söz konusu olmaz diye düşünüyorum.
Herbir promosyon koduna belli bir sayıda davetiye çıkıyor. Muhtemelen o sayı dolmuştur. Yeni promosyon kodu gelirse davetiye çıkarılabiir. Mevcutta daha önce alınan davetiyelerin iptal söz konusu olmaz diye düşünüyorum.
ilker 72 Zirve Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 868 Yer İstanbul 30 Ocak 2020 #127 Arkadaşlar bot ve karavan fuarı aynı yerde koridordan birbirine geçilebiliyor ben şimdi buradan aldım link çalışıyor CNR Avrasya Expo 2020 Boat Show Fuar Davetiyesi - Haberler | Yat Dizayn | Yat Dekorasyon, Yat Tente, Yat Tasarım
Arkadaşlar bot ve karavan fuarı aynı yerde koridordan birbirine geçilebiliyor ben şimdi buradan aldım link çalışıyor CNR Avrasya Expo 2020 Boat Show Fuar Davetiyesi - Haberler | Yat Dizayn | Yat Dekorasyon, Yat Tente, Yat Tasarım
T tuuba_ht Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 5 30 Ocak 2020 #128 ilker 72' Alıntı: Arkadaşlar bot ve karavan fuarı aynı yerde koridordan birbirine geçilebiliyor ben şimdi buradan aldım link çalışıyor CNR Avrasya Expo 2020 Boat Show Fuar Davetiyesi - Haberler | Yat Dizayn | Yat Dekorasyon, Yat Tente, Yat Tasarım Genişletmek için tıkla ... Çok mantıklı aldım teşekkürler. Kamp & Karavan a da bulup işi garantiye alsak süper olur tabi.
ilker 72' Alıntı: Arkadaşlar bot ve karavan fuarı aynı yerde koridordan birbirine geçilebiliyor ben şimdi buradan aldım link çalışıyor CNR Avrasya Expo 2020 Boat Show Fuar Davetiyesi - Haberler | Yat Dizayn | Yat Dekorasyon, Yat Tente, Yat Tasarım Genişletmek için tıkla ... Çok mantıklı aldım teşekkürler. Kamp & Karavan a da bulup işi garantiye alsak süper olur tabi.