T Tek53 Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Telsiz Çağrı Kodu TA1AIH 1 Mar 2020 #289 merhabalar fuar açılabildiğin dan beri deniyorum..İşlem Gerçekleştirilirken Hata Oluştu. Yanlış ya da Geçersiz Promosyon Kodu hep bu hatayı alıyorum. Buradan bilet alan var mi?
merhabalar fuar açılabildiğin dan beri deniyorum..İşlem Gerçekleştirilirken Hata Oluştu. Yanlış ya da Geçersiz Promosyon Kodu hep bu hatayı alıyorum. Buradan bilet alan var mi?
I ismetcemal Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 1 Mar 2020 #290 Merhabalar, hata mesajı veriyor galiba ücretsiz bilet kalmadı
ilqer Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 2 1 Mar 2020 #291 Arkadaşlar Merhaba Aşağıdaki linkten bilet alabilirsiniz, şu anda çalışıyor. [CNR EXPO] E-BİLET - Online Fuar Bileti Satış Sitesi
Arkadaşlar Merhaba Aşağıdaki linkten bilet alabilirsiniz, şu anda çalışıyor. [CNR EXPO] E-BİLET - Online Fuar Bileti Satış Sitesi
T Tek53 Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Telsiz Çağrı Kodu TA1AIH 1 Mar 2020 #292 Teşekkür ederim .gönderdiğiniz linkten aldım.
comoly35 Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 1 Mar 2020 #293 Sürekli hata veriyor kaç kere daha deneyeceğiz
M Mrhpy34 Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 1 Mar 2020 #294 ilqer' Alıntı: Arkadaşlar Merhaba Aşağıdaki linkten bilet alabilirsiniz, şu anda çalışıyor. [CNR EXPO] E-BİLET - Online Fuar Bileti Satış Sitesi Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkurler aldim.
ilqer' Alıntı: Arkadaşlar Merhaba Aşağıdaki linkten bilet alabilirsiniz, şu anda çalışıyor. [CNR EXPO] E-BİLET - Online Fuar Bileti Satış Sitesi Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkurler aldim.
S Selimco Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 1 Mar 2020 #295 Maalesef ücretsiz bileti alamıyorum kod hatalı diyor, yeni üyeyim
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,408 Tepkime Puanı 531 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 1 Mar 2020 #296 Merhaba, KOD 1'e yeni davetiyeler yüklendi. Acele edin
Hüseyin gündüz Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 1 Mar 2020 #297 Promosyon kodu hata veriyor ne yapabilirim
O Oztrkferdi Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 1 Mar 2020 #298 Tsekkuler gezenbilir ailesi fuardan selamlr
M midrange Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 1 3 Eyl 2021 #300 2021 fuar için davetiye oluşmadı sanırım
freedom058 Yaşadığım En İyi Gün Bugundür Mesajlar 97 Tepkime Puanı 8 Yer istanbul 20 Eyl 2021 #301 Merhaba arkadaslar 2.MARMARA DENİZCİLİK, TEKNE, KAMP, KARAVAN VE DOĞA SPORLARI FUARI varmıs pendık marınada Bu fuar ıcın ucretsız davetıye alabılecegımız bır yer varmıdır acaba tesekkurler 4. MARMARA KAMP, KARAVAN VE DOĞA SPORLARI FUARI – TÜM DOĞASEVERLER BURADA!
Merhaba arkadaslar 2.MARMARA DENİZCİLİK, TEKNE, KAMP, KARAVAN VE DOĞA SPORLARI FUARI varmıs pendık marınada Bu fuar ıcın ucretsız davetıye alabılecegımız bır yer varmıdır acaba tesekkurler 4. MARMARA KAMP, KARAVAN VE DOĞA SPORLARI FUARI – TÜM DOĞASEVERLER BURADA!