YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,409 Tepkime Puanı 537 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 19 Tem 2010 #81 Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Yokmuş öyle birşey ;D
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 19 Tem 2010 #82 Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... yol' Alıntı: Yokmuş öyle birşey ;D Genişletmek için tıkla ... Başkan olarak örnek olmak lazım ....
Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... yol' Alıntı: Yokmuş öyle birşey ;D Genişletmek için tıkla ... Başkan olarak örnek olmak lazım ....
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,409 Tepkime Puanı 537 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 19 Tem 2010 #83 Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Örnek olmaya çalışıyorum zaten ama malesef bazı arkadaşları kaybediyoruz arada ;D
Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Örnek olmaya çalışıyorum zaten ama malesef bazı arkadaşları kaybediyoruz arada ;D
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 19 Tem 2010 #84 Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... yol' Alıntı: Örnek olmaya çalışıyorum zaten ama malesef bazı arkadaşları kaybediyoruz arada ;D Genişletmek için tıkla ... Yok yok izin aldıkça hepsi burada.... ;D ;D
Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... yol' Alıntı: Örnek olmaya çalışıyorum zaten ama malesef bazı arkadaşları kaybediyoruz arada ;D Genişletmek için tıkla ... Yok yok izin aldıkça hepsi burada.... ;D ;D
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,409 Tepkime Puanı 537 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 19 Tem 2010 #85 Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Evlilik mi eziyet mi belli değil, Selma duymasın ;D
Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Evlilik mi eziyet mi belli değil, Selma duymasın ;D
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 19 Tem 2010 #86 Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... yol' Alıntı: Evlilik mi eziyet mi belli değil, Selma duymasın ;D Genişletmek için tıkla ... Duymasın duymasın... Seni tek başıma kandıramayacağım ben.. belki destek gelir dedim ama o da gelmedi...
Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... yol' Alıntı: Evlilik mi eziyet mi belli değil, Selma duymasın ;D Genişletmek için tıkla ... Duymasın duymasın... Seni tek başıma kandıramayacağım ben.. belki destek gelir dedim ama o da gelmedi...
phobios Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 19 Tem 2010 #87 Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Sedat sen de buradan bulur evlenirsen aslında teknik olarak sebep de olmuş olursun. Sistem de açık yakaladık galiba. Seni de saydırırız yediye
Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Sedat sen de buradan bulur evlenirsen aslında teknik olarak sebep de olmuş olursun. Sistem de açık yakaladık galiba. Seni de saydırırız yediye