Ynt: Gezenbilir'de T-5'liler
s.n arkın kaplan bey cevabınız için çok tşkrler ne iyi yaptınız cevapladınız ben karakoosh önder beyin dalamıyorum linkine bir takıldım kendisine dalmakla ilgili konulara girdikten sonrada gelip burayı cevaplandırcaktımki dalııııııkkkk gitti , sonra yazlığa falan derken siz yazmışsınız bile tşkrler.
aslında her ne kadar ben sıfır olarak t-5 aldım isede benim araç hakkında pek teknik bilgim yok , fakat istediğim an komşum olan ustamdan anında bilgi alabiliyorum, benim esas branşım ne kadar lüx olursa olsun binek mercedesleri ve bmw araçları kesip biçip sonrada eklemektir , ve vito ile transporter arasında çok gittim geldim ama komşum olan ustalar ve benim karasör ve sac aksamlarla olan bilgim neticesinde sonunda t-5 te karar kıldık .
bu formu açmamdaki maksadım -t-5 ile ilgili sayfanın olmamasındandır ,bende sizlerin ve kendimin t-5 ile ilgili tüm aksessuar ve teknik bilgilerimizi burada paylaşmayı düşündüm yoksa t-5 ile fazla bilgim yoktur.
ayrıca aracıma kendi imkanlarım ile yaptığım bazı ilaveleri gerekli gereksiz olanları burada paylaşmaya çalışacağım.
s.n arkın bey evet sizinde dediğiniz gibi bir çok çıkmacıda bu tür şeyler mevcuttur hatta illa volksvagen olmayabilir araştırıldığınıda görülüyorki avrupa birliği sebebi ile bir çok aracın diğer araçlarla parçaları hem tutabiliyor hemde birebir aynı çıkabiliyor, tecrübelerim ile sabittir .
çıkma parçalacıların yoğun olduğu yerler ikitelli sanayi bölgesinde : bağcılar güngören sanayi , dolapdere sanayi , atatürk sanayi ve bu civarlarda bulmak mümkün.
saygılar.