KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
GEZENBİLİR STİCKERlarına gerek vardır. Nereden bulabilirim ?.
Ayrıca GEZENBİLİR gibi bir web sitesinin sayfalarının herhangi bir yerinde bir logosunun olmaması çok garip , değil mi?..
Web sitesine girince karşıma hiç bir logo çıkmıyor. Yoksa ben mi rastlamadım.?.
Böyle bir logo olsa dileyenler kopyalayıp kendi imkanlarıyla sticker yaratabilirler.
Moderatörler bu işe bir el atsalar iyi olur.
Ricam olur
Gezenbilir stikir isteginde bulunan tum dostlarimizin talebi onumuzdeki hafta ortasinda birer adet olmak uzere karsilanacaktir.
Adreslerinize ptt araciligi ile basili kagit olarak ucreti tarafimdan karsilanmak kosulu ile gonderilecektir.
Bilginize.
Bence sakincasi yok,daha once elli adetden fazla istekli olan Gezenbilir dostlarimiza gonderdim.
İstek uzerine yeniden yaptiriyorum.istekler onumuzdeki hafta bildirilen adreslere ptt araciligi ile ucretsiz olarak gonderilecektir.
İster ozelden ister forumdan, onemli olan bir gereksinimin karsilanmasidir,bence.
Saadettin bey aslında yüksek çözünürlükte siteye konsa isteyen istediği ölçüde reklamcısında bastırıp yapıştırsa hem size de zahmet ve külfet olmazdı.şimdiden teşekkür ederim.
Burak UYSAL
iKİTELLİ ORG SAN BÖL. BEDRETTİN DALAN BULV ÜZERİ VİP STOK AYAKKABI AYKOSAN SAN SİT.
BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL
Merhabalar bende bir tane alabilir miyim
Çok teşekkür ederim
Atatürk Organize Sanayi Bölgesi 1002 sokak No:12 Çiğli İzmir
Standart Civata
0232 376 77 87