Gezenbilir Sonbahar Buluşması (Tarabya 1-2 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,992

güngör

Zirve
Yer
İstanbul
Değerli Karavancı dostlarımız;

Geleneksel olma yolunda gelişen sonbahar buluşmalarımızdan biri daha bu akşam itibarıyla tamamlanmıştır.

Bu buluşmamızı projelendirirken amacımız İstanbul'un ihtiyacı olan kamp alanlarına bir nebzede olsa çözüm üretebilmekti,
duyurusundada yazdığımız gibi daha öncede etkinlikler yaptığımız DALLAS tesisleri için kafamızda oluşan olubilirmi sorusuna
cevap bulma adına tüm karavancılar, dernek ve forumlara çağrımız görüş bildirilmesi düşüncesiydi.

Başta Federasyon Başkanımız Erdal bey olmak üzere çağrımıza destek verip görüş ve önerilerde bulunmak hemde kamp yapmak
için bizlerle beraber olmak adına Ankara,Bursa,Adapazarı ve İzmit'ten aramıza katılan 19 karavan ve 5 otomabil toplam 24 ünitede
35 kişilik karavancı ve namzeti dostlarımızla 2 gün keyif aldığımız birliktelikte bol sohbet ve petank oyunu,fotograf çekimi, karavan
ekipmanları üzerine kurulu sohbetlerle, kamp alanı gezisi (belirtmeliyimki 63 dönümlük harika manzaralı bir alan) ve tesis sahibi
Bülent bey ve İşletme müdürü İlker bey ile kamp alanı için yapılması gereken asgari ihtiyaçlar üzerine görüşmeler ile tamamlanmıştır.

Tesis Sahibi Bülent beyden alt yapı eksiklerinin tamamlandığı bilgisini aldığımızda siz karavancı dostlara yeni bir kamp alanının doğuşunu
müjdelemek için sabırsızlıkla bekleyeceğimizi belirterek ve bizi misafir ettikleri 2 gün içindeki ilgi ve alakalarına teşekkür ederek ve tüm
katılımcı dostlarla veda edip bir buluşmamızı sonlandırdık.
Katılan, gelemeyip telefonla arayan ve heyecanımızı paylaşan herkese sevgi,saygı ve selamlarımızı gönderiyoruz.

(yaybek) Yusuf arkadaşımızı aramızda görünce elim fotograf çekmeye varmadığından bu işi diğer arkadaşlarıma bıraktım. Beğenileceği ümidiyle.

Karavan Yönetim

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması (Tarabya 1-2 Ekim 2011)

Yazımı ve fotoğraflarımı yayınlayacağım ama sırf bizi daha güzel görüntülemek adına ,vaktini ve emeğini bizim için harcayan Yusuf un fotoğraflarını bekliyorum,ondan sonra bende ekleyeceeğim.

saat 18:30 ve 06:30 işte yeni kampın manzarası....

IMG_1953 - Kopya.JPG

IMG_1982 - Kopya.JPG

01/10/ 2011 tarihindeki tarabya dallas alanında yapılan sonbahar toplantısında bana ve eşime gosterdiginiz ilgiden cok memnun oldum. Sizlere cok teşekur ederiz,sizlerden aldıgım bilgiler benim karavan yapımında cok faydalı olacak,tabiki karavan yapımına ilk başlayanlardan cok şanslı oldugumu duşunuyorm bir cok karavanı bir arada görme şansım oldu kafamdaki soru işaretleri bir bakıma kalmadı diyebilirim.Sizlere cok teşekur ederim.Saygılar herşey gonlunuzce olsun.

Arkadaşlar,

Bir Sonbahar buluşması daha güzel, keyifli ve dinlendirici bir müstakbel kamp alanında gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Dallas tesisi sahibi ve yöneticisinin kamp olayına sıcak bakmaları ve alt yapısının büyük ölçüde hazır almasının İstanbul'a güzel bir kamp yeri kazandırma konusunda olumlu bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Mekanın huzurlu, ulaşımının kolay, kapalı alanının olması ve yöneticilerinin kışın konaklama olayına da sıcak bakmaları nedeniyle ihtiyaç duyulan bir kamp özlemini gidereceğini umut ediyorum. Çok yakında diğer eksikliklerinin de giderilmesi ile sıklıkla ziyaret edilebilecek bir kampa sahip olabileceğiz. Bir süre sonra sonra diğer karavancıların da bu alanı ziyaret etmeleri ile yerli ve yabancı karavancıların vazgeçilmezi olacağını tahmin ediyorum.

Hafta sonumuz havanında müsade etmesi nedeniyle çok güzel geçti. Genel karavancılık sohbetleri, oyunlar ve kamp ateşi ile hepimizin keyif aldığı bir hazta sonu geçirdiğimizi düşünüyorum. Diğer fotoğrafçı arkadaşlarımızın güzel resimlerinden dolayı ben resim eklemedim.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Yerli ve özellikle de yabancı karavancılar için çok önemli bir olanak doğuyor gibi. İstanbul'un önemli bir eksiği, böylece giderilmiş olur. Kısa sürede gerçekleşebilecek bir kurumsallaşma, yabancıları buraya çeker derim...

Başka fotoğraf yok mu ey katılımcılar? ;)

Cavid Sezen

Şirket bilgisayarı fotoğraf düzenleme programı yüklemememe müsade etmediğinden görüntüleri ham haliyle ekliyorum bu sebeple yüksek çözünüklü mecburen tek tek yüklüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR