Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009)
ehem ehem 3-0 kazanan mavi takımın 2 ranger'ını sunayım birisi mee diğer my cousin
etkinlik için gezenbilir'e çok teşekkürler acayip deli keyf aldım bir o kadar da yoruldum 100 mermi ile başladık 2 turda harcadık 3. turda bir 50 daha alıp ayakta savaşmayı seçtim ahahaa çok deli, safkan savaşçı bir takımdaydım karşı taraf biraz hafif kaldı )) latife bir yana çok güzel bir etkinlikti devamını heyecanla bekliyoruzzz
Çok zevkli bir gezenbilir organizasyonunu geride bıraktık, hepinize teşekkürler Takımımızı (kırmızılar) kutluyorum, pek cesurdular. Mavi takımı da kutluyorum, en çok vurulan bendim sanırım, kol ve bacaklarda yuvarlak kızarıklıklar oluştu ama değerdi. Ayrıca Ercan'a da teşekkür ederim lahmacunlar için
yalnız oyun harbiden yorucuydu bir ara dizlerim titredi yere koyayım diyorum bakıyorum çamur pislenmesin diyorum kotum, sonradan farkettim ki üzerimdekiler kamuflaj ondan sonra yerlere atmaya başladım kendimi ;D
lakin olay anında kolumdan vurulmuştum eve geldim üzerimi değişiyorum kolum kaşındı bir bakarım ki fındık kadar şişik ve hafif kızarlıkla karışık morluk var bunu bana yapan kırmızı takım oyuncusu kimse tekmil versin bir sonraki müsabakada görüşeceğizzz dermişimmmmmm ;D
mihri' Alıntı:
Çok zevkli bir gezenbilir organizasyonunu geride bıraktık, hepinize teşekkürler Takımımızı (kırmızılar) kutluyorum, pek cesurdular. Mavi takımı da kutluyorum, en çok vurulan bendim sanırım, kol ve bacaklarda yuvarlak kızarıklıklar oluştu ama değerdi. Ayrıca Ercan'a da teşekkür ederim lahmacunlar için
bu sefer biraz aceleye geldi gibi ,oyundan sonra fazla takılan olmadı, herkez dagıldı, birdahaki sefere oyundan sonra hep beraber , mangal da yapalım ,tanışalım konuşalım