Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla ceyar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 172
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,421
Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009)

Çok güzel olmuş,eğer kışın da düşünürseniz indoor arenalarımdan birinde çok özel fiyatlarla bir turnuvada ben yapabilirim size.Sitenizde yeniyim ama paintball da oldukça eskiyim beni kim alır takımına bilmem

Etiketler

Kemal bey bizde yabancılık yok. Siz gelin illa bir takımda olursunuz kırmızı yada mavi

Sedat(yol) ile konuşuyorduk.. Bizim takımlar kurmamız lazım artık Paintball takımı, bowling takımı.. Ve hatta şahane fikrim geldi; futbol takımı
Forma da yaptırırız..
gezenbilir futbol takımı olarak başka takımlarla turnuvalar düzenleyim maçlar yapabiliriz

işte benim branşımmm

gezenbilir takımına karşı bir takım çıkartırım en azından 4 kişi bankoyuz 2 de gzb'den gelir 6 tamam işte

www.paintball.com.tr den sahalarıma bakın beylikdüzü veya atakentde istediğiniz zmn bir maç yaparız.yalnız bnm silahım biraz özeldir tam otomatik bir m16 tek basışta 3 mermi snyede 12 mermi

Mister_No' Alıntı:
www.paintball.com.tr den sahalarıma bakın beylikdüzü veya atakentde istediğiniz zmn bir maç yaparız.yalnız bnm silahım biraz özeldir tam otomatik bir m16 tek basışta 3 mermi snyede 12 mermi

Sahiden iyimiş, nedir fiyatı bunun ??

Fiyatını bilmem de o kadar mermi atmaya gerek yok. Çok masraflı olur. Amaç eğlence delik değilk etmek diil )

Mezzy' Alıntı:
Fiyatını bilmem de o kadar mermi atmaya gerek yok. Çok masraflı olur. Amaç eğlence delik değilk etmek diil )

paintball çok mermi atmadan oynanabilecek bir oyun değil maalesef dostum,ne kadar çok atış yaparsan kazanma şansın artar.Nokta atışla vurmak paintball da kolay bir iş değildir.Ancak pro techizatla yaptığın oyunlarda snap shot larla rakibi tek atışta eleme şansın fazlalaşabilir.

Benim bildiğim prof oyunlarda 10 mermi veriliyormuş. Heralde bir de bıçak veriyorlardı

Mezzy' Alıntı:
Benim bildiğim prof oyunlarda 10 mermi veriliyormuş. Heralde bir de bıçak veriyorlardı
süperdi

pro oyunlarda oyuncu arkasındaki podlarda en az 750 ek mermi taşır,pro silah sistemi farklı ve çift parmak ateşlemeye uygun olduğu ve loaderlar elektronik mermi düşürmeli olduğu için mermi tüketimi inanılmaz seviyede yüksektir,ve emin ol bıçağa gerek kalmaz

Adresini verdiğiniz yer sizin mi ??
Bi ara uğramak istiyoruz, sabaha karşı geliriz heralde (Ankara'daki arenaya)

site aktivitesi düşmüş sanırım