Gezenbilir Ormanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcivankurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,728

bahcivankurt

Kamp III
Yer
balıkesir
öncelikle bu konuda bir araştırma yapmadım ama aklıma geldi yazmak istedim.gezenbilir olarak birçok kişi birbirini tanıyor ve birçok kişide doğa dostu olduğunu söylüyor.peki bir dikili ağacımız varmı gezenbilr olarak.yoksa kurmaya ne dersiniz.herkesin bir dikili ağacı olur.saygılarımla :D :D :D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ormanı

Benim balkonumda saksıda bir adet fıstık çamım var. Mart ayında Şarköy'deki bahçeye dikecektim. Eğer böyle bir organizasyon olursa seve seve katılırım.

Çok güzel bir konuya değinmişsiniz arkadaşlar.
Bu konu yaklaşık 4 yıldır gündemimizde.
Bunun için bir kaç ilde başvuru yapmamıza rağmen sonuçlandıramadık.
Ağaç dikimi için talep edilen meblağ çok yüksek. Biz yeni kurulan bir derneğiz o yüzden bunu finanse etmemiz şimdilik pek mümkün görünmüyor.
Fakat bu "kesinlikle olmaz" anlamına gelmiyor.
Aşağıda daha önce açılan başlıkları görebilirsiniz.
Dilerseniz yeniden gündeme getirip şansımızı zorlayalım.
Ne dersiniz ?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9045.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=180.0

SEVAL' Alıntı:
Ağaç dikimi için talep edilen meblağ çok yüksek. Biz yeni kurulan bir derneğiz o yüzden bunu finanse etmemiz şimdilik pek mümkün görünmüyor.
Ne dersiniz ?

Bu işin bu kadar meşakkatli olduğunu bilmiyordum. Köy tüzel kişiliği ağaçlandırdı mı bari o araziyi. ???

Merhaba Ceyhun Bey ,

Köy tüzel kişiliği de o araziyi ağaçlandır(a)madı ne yazık ki. :(

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Ceyhun Bey ,

Köy tüzel kişiliği de o araziyi ağaçlandır(a)madı ne yazık ki. :(

Üzüldüm. :'( Önemli olan kimin ağaçlandırdığı değil, yeni bir orman kazanmak. ::smiley:

bahcivankurt' Alıntı:
ozaman tekrar bir girişim yapılabilir değilmi.

Belki.
Ama Köy Tüzel kişiliğinde bir değişiklik yok.
Eski muhtar 2009 seçimlerinde de tekrar seçilmiş.
:(
Bilmem anlatabildim mi.?

farketmezki kolayı var muhtarı siz gösterin muhtarı bana ben hallederim olmazmı. :mad: gerçekten hangi köymüş bu merak etim doğrusu

SEVAL' Alıntı:
Ne dersiniz ?

ağaç dikimi için üste para vermekmi gerekiyormuş ? pes dorusu

Gezenbilir ormanını bilmem ama ben kendi ormanımı yapmaya devam ediyorum. Bu pazar 3 tane fıstık çamı ve bir nar diktim. Ekim ayında 1 karaçam 2 çınar dikmiştim. İlk oğlum doğduğunda ceviz ikincisi doğduğunda incir diktim. Şuan 9 ağacım var. Eylemlerimiz devam edecek. ;D

Ceyhun bey ellerinize sağlık,bende kedi ormanımın peşindeyim,şimdilik 19 oldu ve coğunun atında, keyifle çayımı içebliyorum.

gezenbilir grubu olarak gercekten bi hayli zaman oncede gayret sarfedilmis ( diger linkleri verilen forumlari okudum ) bu gercekten gurur verici... emegi gecen arkadaslari kutluyorum .. ama ne yazikki gordugum henuz elde birsey yok ...
Bu islerin kolay olmadigi hatta kisisel emekler haricinde maddi ve oldukca zorlu burokrasi yonleri ( belkide en onemlisi ) oldugu kesin ama sanirim bu kadar dogaseverin birarada oldugu boyle gruplar cok az.. belkide en guclusu bizlerizdir .. dolayisiyla bu konuyu cozebiliriz diye umuyorum ...
Gezenbilir artik resmi dernek olduguna gore belkide isin onemli safhalarindan olan maddi butcesine katkida bulunmakla baslayabiliriz diye dusunuyorum ... bu konu basliginda dernek onculugunde bir hesap numarasi ve komite olusturup gonullu uyelerin bagis yapmasi mumkun olabilirmi acaba ?

maddi bütcemize katkıda bulnmak için, bağıştan cok ,üyelik aidatı gibi birşey daha etkili ve dentlenebilir,olmazmı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR