Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukozkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,696
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Çiğdemçiğim ,çocuk videoları için sonsuz tesekkürler, kurtardın bizi, benim şarjım bitmişti , teçrübesizlik işte sağolasın.

orhan abi 'abi diyorum çünkü çok iyi bi iletişim yakaladık sizinle' ne demek videolar için az bile oldu videolar felan ama bende tecrübe edindim bundan sonra daa fazla olacak

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

Resimler ve videolar çok güzel. Ellerinize, yüreğinize sağlık. Sadece tv için haberci gözüyle bakıp Faruk Bey'in hazırladığı o güzel pankartın önünde topluca biraz görüntü çekseydik videoyla iyi olurdu. Yazılı basın için sorun yok. Çok bol görüntü var.ankara'nın yerel gazetelerinden Kırmızı Beyaz'da bir haber etkinlik duyurusundan alınıp çıkmış.

KIRMIZI_BEYAZ_20100412_1_0.jpg

nejla hanım bende 2 anneyle yaptıgım sözyleşi var onları atmak konusunda tereddütte kaldım ama isterseniz basın için size atabilirim

İsterim. narslankurt@yahoo.com

tamam eğer ben mail adresinden atabilirsem atarım yoksa size bu sitedeki videolardan günü anlatan çeker veririm arkadaşlar hangisini kullanırlarsa bakarlar

hhh

cidowsky' Alıntı:
orhan abi 'abi diyorum çünkü çok iyi bi iletişim yakaladık sizinle' ne demek videolar için az bile oldu videolar felan ama bende tecrübe edindim bundan sonra daa fazla olacak
inşallah güzel kardeşim ,söz vermeyeyim ama kayseride görüşebilmek için elimden geleni yapaçağım. :smiley: :smiley: :smiley: yüzündeki o mutluluk hiç kaybolmasın.

Arkadaşlar çok güzel bir etkinlik olmuş yüreklerinize sağlık çok gelmek isterdim fakat büyük kızın ygs imtihanı ile çakıştı ihşallah bir sonraki sefere. ;)

Öncelikle böyle bir organizasyonda bizimle birlikte olduğunuz, bizi aranıza aldığınız için katılan, katılıp isteyipte katılamayan, gönülleri ile bizimle birlikte olan herkese oğlum ,tüm aileler ve İlgi adına çok teşekkür ederim. Oğlum ve kendim adına şunu söyleyebilirim ki, böyle güzel ve büyük bir ailenin içinde olmaktan çok keyif aldık. Adrenalin duygusunu ( arabada çocuklar olduğundan ) her ne kadar çok yoğun yaşayamasak da hiç birşey eşim Türkiye'ye geldiğinde bir araç alıp, 3 uyku tulumu alıp ve hatta Çiğdem Hanım'ın önerisi ile şişme yataklarımızı da alıp , size katılma istemeğimden beni geri çeviremez :D
Bende de birkaç foto var.Katılamayanlara neler yaşadığımız hakkında bilgi vermesi açısından paylaşmak isterim.
Yiğit Bey'den fırsat buldukça forumunuzu takip etmeye devam edeceğim. ;)
P.S. : Çiğdem Hanım telefon numaranızı Nejlla Hanım'dan aldım. En yakın zamanda sizinle iletişime geçeceğim. Bizi piknik alanına ulaştıran Oğuzhan Bey'i, off road yaptığımız Kerim Bey'i,oğlumun aracında keyifli zaman geçirmesine olanak sağlayan Yunus Bey'i, tüm etkinlik boyunca bizi yalnız bırakmayan Çiğdem Hanım'ı, oğlumla hemen arkadaş olan Mehmet'i ve ailesini... kısacası katılan tüm gezenbilir üyelerini tanımaktan çok memnun olduk...
Duyarlılığınız için tekrar teşekkür ederim...

STP68656.jpg

STP68661.jpg

STP68664.jpg

STP68672.jpg

Diğer fotolar...

STP68680.jpg

STP68685.jpg

STP68693.jpg

STP68702.jpg

ozesuy' Alıntı:
oğlumun aracında keyifli zaman geçirmesine olanak sağlayan Yunus Bey'i, kısacası katılan tüm gezenbilir üyelerini tanımaktan çok memnun olduk...
Duyarlılığınız için tekrar teşekkür ederim...

Teşekküre hiç gerek yok bizim için önemli olan etkinliğin amacına ulaşması , eğer faydamız olabildiyse ne mutlu gezenbilir ailesine

sevgili Tempus ,
Kürşad Ergan kardesim,

Bu guzel ve anlamli etkinlige bende FEROZA grubu olarak katilmayi cok istedim. ama hafta sonu icin aile efratlarinindan birilerin
Nikahi vardi. gelemedim.
Bu arada Abdiibrahim ilac firmasini buldum ;) ;) ;)
Sali İstinye Park isiklarda konusmustuk....

sevgilerimle

Turgut

tge' Alıntı:
sevgili Tempus ,
Kürşad Ergan kardesim,

Bu guzel ve anlamli etkinlige bende FEROZA grubu olarak katilmayi cok istedim. ama hafta sonu icin aile efratlarinindan birilerin
Nikahi vardi. gelemedim.
Bu arada Abdiibrahim ilac firmasini buldum ;) ;) ;)
Sali İstinye Park isiklarda konusmustuk....

sevgilerimle

Turgut

baska bir etkinlikde birlikte oluruz :smiley:

sevindim bulmanıza :D

sevgiler

Efe'nin balonu, Mehmet'in çubukları
http://www.izlesene.com/video/cocuklar-ilgi-dernegi-ve-gezenbilir-offroad-etkinligi/1997045

Fatma eline sağlık çok güzel olmuş

Sağolun hocam,dönüp dolaşıp bu videoyu izliyorum . Efe ve Mehmet'in sevimliliğinden:smiley:

Sırada yavaş yavaş diğer görüntüler var.

http://www.izlesene.com/video/arabalar-ilgi-dernegi-ve-gezenbilir-offroad/1997233

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR