Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukozkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,696
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

Buarada bende birçok resim var ama aralarından seçmek lazım daha sonra yüklemeye çalışacağım.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

Cihan abim her şey için tşkler erken kaçtıgımız için özür ))

IMG_9191.jpg

IMG_9125.jpg

Faruk bu defa şapkaları beyaz yapınca uzaktan herkes ben gibi gözüküyor :D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF5494.jpg

DSCF5495.jpg

DSCF5496.jpg

DSCF5497.jpg

DSCF5498.jpg

DSCF5499.jpg

DSCF5500.jpg

DSCF5502.jpg

DSCF5503.jpg

DSCF5504.jpg

DSCF5515.jpg

DSCF5516.jpg

DSCF5517.jpg

DSCF5518.jpg

DSCF5519.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSCF5520.jpg

DSCF5521.jpg

DSCF5522.jpg

DSCF5523.jpg

Bu çok anlamlı ve katılımı yüksek,iklimi mükemmele yakın, keyfi ve eğlencesi bol etkinliğe, kızımızın ün. sınavının bitiminden sonra saat iki buçuk gibi ancak katılabildik. Burada kaldığımız birkaç saat yaşadıklarımız bile iki günlük etkinliğin her yönüyle tatminkar olduğunu gösteriyordu. Teşekkürler tüm arkadaşlara.

Selamlar,

Son saatlerine yetişebildiğimiz bu etkinlikte, pozitif enerjisi, içtenliği, neşesi, ve dostluğu ile her zaman birkaç adım öne çıkan arkadaşımız Alp Tokat'a (Alfonso) sonsuz teşekkürlerimi burada, bütün arkadaşlarımızın arasında sunmak istiyorum.

-- Çok hassas düşünerek aileleri ve çocuklarını alarak onlara aracı ile gerçek off road deneyimlerini yaşattığı için,

-- Yine çok nazik davranarak bizleri aracına aldığı ve deneyimli-hatasız off road direksiyonunu bir kez daha bizlere kanıtladığı, için,

-- 5 kişi ile aracının tüm sınırlarını zorlayıp, arka tamponunu elinde tutarak çeşmeye koşarken bile gülerek bu off road olayının gerçek bir sevgi olduğunu kanıtladığı için,

--, , , , ,

İyi ki varsın Alp,

acemi80' Alıntı:
Faruk bu defa şapkaları beyaz yapınca uzaktan herkes ben gibi gözüküyor :D

Sen bir tanesin canım abim.. ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Orada neler olup bittiğini ancak tahmin edebilirsiniz,ama isterseniz ben dilimin döndüğünce anlatayım .orada neşe ile gizlenmiş bir hüzün,
yarım kalmış yaşamlar ,hayata tutunmaya çalışan ,minicik eller,mutlu olabilmek için yakılarının karşılıksız ve sonsuz desteğine ihtiyaç duyan
minik kalpler,desteği olmadan yaşama şansı bile olmayan, bizim çocuklarımız ve onlara tüm bunları vermeye ,hiçbir karşılık beklemeden hayata bağlamaya çalışan,bir tebessümlerini bile, dünyalara değişmeyen,ANA, BABA'ları ablaları, kardeşleri,vardı.bizler Türkiyenin her köşesinden, sadace bir gün bile olsa ,destek olabilmek için yola çiktık . araç görüntülerinden rahatsız olan arkadaşlarımız o görüntülerin
% 80'nin cumartesi ve pazar öğlene kadar olduğunu bilimesini isterim. elimizden gelen buydu , bunları kızılcıhamama kadar sürekli gözlerini kurulayan biri olarak yazdım ,hatamız varsa affola.

Sevgili Orhan abicim sizin gibi değerli dostları tanımak en güzel kazanım şahsım için.Duygulara tercuman olmuş yürekten üslubunuz için kutlarım.sevgiyle kalın abi

Bu güzel ve anlamlı organizasyon için; düzenleyen ve emek veren herkese, çok uzaklardan bizleri yalnız bırakmayarak bize katılan tüm dostlara teşekkürler.
Bu anlamlı organizasyonda bulunmak çok keyifliydi.
Ayrıca çeşitli İllerden bize katılan dostların kazasız, belasız yuvalarına döndüklerini okumak bizi sevindirdi.
Bende naçizane çektiğimiz fotoları gönderiyorum.

Selamlar.

HPIM0270.jpg

HPIM0271.jpg

HPIM0272.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR