Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukozkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,704

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

Herkese günaydın

Bende emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, gerçekten son dönemde yapılan en keyifli ve anlamlı etkinlikti.
Bir çok off-road etkinliğinde bile bu kadar çok of-road olmamıştı.

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

orda olabilen destek verebilen herkesi canı gönülden tebrik ederim

hsbasar' Alıntı:
...............................
gerçekten son dönemde yapılan en keyifli ve anlamlı etkinlikti.
Bir çok off-road etkinliğinde bile bu kadar çok of-road olmamıştı.

;D ;D ;D Ufuk Özkan Farkı diyelim ;)

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Yine güzel bir etkinliğe imza atıldı.

Çocuklarımız sevindirildi.

Uzaklardan gelmiş dostlarla buluşuldu. (Hepsine teker teker teşekkürler.)

Kamp yapıldı, ateş başı muhabetleri oldu.

Uzay bilimleri eğitimi alındı. (Serkan Hocama tekrar teşekkürler.)

Hiçte hafif sayılmayacak off road yapıldı.

Umarım misafirlerimizde memmun kalmıştır.

gerçekten güzel bir buluşma oldu , inşallah amacına ulaşmıştır, dört bir yandan ,etkinlğe katılan bütün dostlarımız,çok ama çok teşekkürler, iyi varsınız , bu gezinin kahramanı ,bence fatma hanım ,taaaa tekirdağdan bu günü yaşamak için geldi , gerçekten tebrik ediyorum kendisini , ve aynı akşam döndü tekrar

cihanülker' Alıntı:
gerçekten güzel bir buluşma oldu , inşallah amacına ulaşmıştır, dört bir yandan ,etkinlğe katılan bütün dostlarımız,çok ama çok teşekkürler, iyi varsınız , bu gezinin kahramanı ,bence fatma hanım ,taaaa tekirdağdan bu günü yaşamak için geldi , gerçekten tebrik ediyorum kendisini , ve aynı akşam döndü tekrar

Cihana katılıyorum Fatma arkadaşımızı tebrik ediyorum....

muhteşem kars ekibimi ,böle içinde olmadığım karelerden seyretmek çok üzücü.
yine farkınızı ortaya koymuşsunuz.hepinizi tebrik ediyorum,sizler sevgiyle selamlıyorum..

Evet Güzel bir etkinlik sonrası yine evimize döndük. Anlatılacak çok güzel çok manalı hatıralarımız oldu zaman zaman değinilecek.
Başlangıç olarak şunu söyleyeyim Orgnizasyon planlandığı gibi çok güzel bir şekilde yürüdü. Amaç Otizm'e dikkat çekmekti amaca ulaşıldı. Bundan sonrada basın yolu ile tanıtıma devam etmek bu tanıtımı vurgulayacak, pekiştirecektir.

Özellikle İlgi derneği başkanı Necla Hanım la birlikte Ufuk, Cihan ve Faruk bu organizasyonda çok yoruldu. Çok emek sarfetti.

Gezinin bana göre tek bir üzücü olayı; Mustafa bey'in (MKG) rahatsızlanıp erken ayrılmak mecburiyetinde kalması oldu.

Eski Dostları gördük, Yeni dostlar edindik. Emeği geçen bütün arkadaşları kutluyorum.

mete bey sizinle tanıştıgıma çok memnun oldum. fatmayla ve diğer bütün yeni görüştüğüm arkadaşları tanımaktan memnun oldum. :D emeğinize, ayaklarınıza, arabalarınızın tekerlerine, egsozuna sağlık

cidowsky' Alıntı:
mete bey sizinle tanıştıgıma çok memnun oldum. fatmayla ve diğer bütün yeni görüştüğüm arkadaşları tanımaktan memnun oldum. :D emeğinize, ayaklarınıza, arabalarınızın tekerlerine, egsozuna sağlık

Evet O koca fotoğraf makinasının arkasına saklanan şirin yüzü görmekten ve seninle tanışmaktan ben de mutlu oldum. Gezini her dakikası ile ilgili fotoğraf çektiğine şahit olduk artık onlardan mahrum etmezsin bizleri Çiğdem.

Organizasyonun planlamasında emeği geçen,ve sorunsuz bitirilmesini sağlayan ,
Ufuk,Cihan,Onur ve Nejla Hanıma, ta Antalayadan malzemelerle gelen Faruk Abiye,canla başla her işin ucundan tutan Gezenbilir üyelerine,diğer şehirlerden gelip bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza binlerce teşekkür ederim.

Herkesin zevk aldığı değişik tipte parkurlara bizi götüren ve yanımızda bulunarak bize güven veren Ufuk ve Cihana buradan ayrıca teşekkür etmek isterim.

Ve o kadar yolu ,bize destek vermek için aşan Fatma Hanımı da tebrik ederim.

SEVAL' Alıntı:
Çocukların fotoğrafları nerede :mad:

ben bi hayli çocuk fotografı çektim hatta 2 anneni etkinlik ile ilgili röpörtajıda var bende :D bugun öğlen atarım inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,702
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR