Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukozkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,702
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

loganrory' Alıntı:
Sağolun hocam,dönüp dolaşıp bu videoyu izliyorum . Efe ve Mehmet'in sevimliliğinden:smiley:

Sırada yavaş yavaş diğer görüntüler var.

http://www.izlesene.com/video/arabalar-ilgi-dernegi-ve-gezenbilir-offroad/1997233

ellerina saglık güzel olmuş..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
alp aramızda olmana çok sevindim ,görüntüleri aldınmı sana ayrı bir cd yapmıştım keyifadamına verdim.
CSO daki o katılımcı için, bende o aileden çok özür dilerim,seninde dediğin gibi :mad:İYİKİ tanımıyorum, :mad: bu tür bir katılımcı olabileceği aklıma bile gelmezdi, o aile bizi affetmiştir umarım.
Orhan abi, gönderdiğiniz Cd elime geçti, çok teşekkür ederim... Buraya yüklenmiş olanları elemeye çalışıyorum, eledikten sonra videoları v.s. yükleyeceğim....

Orhan abinin Hüseyin abi aracılığıyla bana gönderdiği görsellerden derlediğim video...
Umarım beğenirsiniz...

Tüm emeği geçen kocaman yürekli insanlara yeniden teşekkürler...

-sesi açmalısınız-
http://www.dailymotion.com/video/xdar66_otizim2010_lifestylehttp://www.dailymotion.com/video/xdar66_otizim2010_lifestyle​

6316​

video çok güzel olmuş ellerinize sağlık
ben de tüm emeği geçen herkeze tekrar teşekkür ederim....

Elinize sağlık..

Özgür, Faruk abi,
Teşekkür ederim....

Bide aynı videonun daha Ormantiği :smiley: var.... Farzı misal 60' lardayız ;D

Paylaşayım dedim... :smiley:

Sevgiler... Selamlar...

http://www.dailymotion.com/video/xdat09_otizm2010gri_lifestyle

ozgursenyurt' Alıntı:
alp buda çok güzel olmuş hatta ben bu ormantiği daha çok beğendim. :D

Sağol Özgür, yarın Şaşmazda Akgün Aydın' dayız. Görüşelim....

Hakan, kendini çok yordun be kardeşim...
Ellerine sağlık....

[attachment=1]

IMG_3007.jpg

Alfonse eline yüreğine sağlık çok güzel olmuş o günleri yeniden yaşadım.

Alp, herşey için çok teşrkkürler ,gerçekten çok beğendim ,eline, emeğine, yüreğine sağlık dostum .benim videolar senin elinde daha bir anlamlı ,daha bir güzel olmuş ,kendine iyi bak,

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Alp, herşey için çok teşrkkürler ,gerçekten çok beğendim ,eline, emeğine, yüreğine sağlık dostum .benim videolar senin elinde daha bir anlamlı ,daha bir güzel olmuş ,kendine iyi bak,

Orhan abi, bu yazdıklarınla mahçup ediyorsun beni. Vallahi eziliyorum...
Teşekkür ederim...
Sizde Lütfen kendinize çok iyi bakın...

Saygılar...

Bu arada,
Teşekkürlere cevap yazmasam olur di mi? Off Road konusuna da yazdım bunu.
Hoşuma gidiyor, teşekkür ederim herkese, onore oluyorum, Ama,
Konu: "teşekkürlere ricalar" şekline dönüyor. Lütfen bu kararımı saygısızlık almayın.

(Siz teşekkür etmeye, çok beğendik felan demeye devam edin ;) ;) ;D ;D )

Ömrünüz sevmekle, sevilmekle dolsun taşsın....
Selamlar...

Alfonse' Alıntı:
Ömrünüz sevmekle, sevilmekle dolsun taşsın....
Selamlar...

Kalbi gönlü güzel kardeşim.Sevgiyle kal..

çok güzel çok anlamlı etkinlik olmuş resimler ve videolar çok güzel emeği geçen herkese teşekkürler...

bazı şeyler araya zaman girince dahadamı değerleniyor.?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR