Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukozkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,696
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

loganrory' Alıntı:
Efe'nin balonu, Mehmet'in çubukları
http://www.izlesene.com/video/cocuklar-ilgi-dernegi-ve-gezenbilir-offroad-etkinligi/1997045
Fatma hanım çok teşekkürler ne zaman canımız sıkılırsa izleyip keyif alacağımız görüntüler.Ellerinize sağlık
Beni en çok etkileyen ,sevindiren görüntüler çocukların,kedilerin ve köpeklerin ilginç görüntüleri olmuştur...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

Büyüdükçe tek renge dönüşüyoruz Kemal abi,ama onlar hala rengarenk ondan olsa gerek :smiley:

Bu sabah saat 9 civarında Kanal B haberlerinde çıkmış etkinliğimiz. Ben izleyemedim. Konvoy görüntülerimiz, kamp yeri, Cumartesi- Pazar detay olarak anlatılmış. Gezenbilir'den bir arkadaş konuşmuş. Acaba kayıt alabilir miyiz.

Nejla hanım konu ile ilgili link http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54296.0
Programda bir kaçgün içinde kanalın internet sitesinde yayınlanacakmış aldığımız duyuma göre.. Bu arada umarım iyisinizdir...

loganrory' Alıntı:
Nejla hanım konu ile ilgili link http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54296.0
Programda bir kaçgün içinde kanalın internet sitesinde yayınlanacakmış aldığımız duyuma göre.. Bu arada umarım iyisinizdir...
İyiyim Fatma Hanım. Ömrünüze bereket. İyi ki geldiniz. Çok sohbet edemedik ama bu forum sayesinde sizleri tanıdıkça çok mutlu oluyorum. Güzel çekimleriniz için teşekkürler.

Hüseyin Usta'mızın (Keyifadamı) albümünden seçtiğim fotoğraflar...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

2010-04-10-11_otastik_etkinligi_ankara_016.jpg

2010-04-10-11_otastik_etkinligi_ankara_355.jpg

2010-04-10-11_otastik_etkinligi_ankara_373.jpg

Hüseyin Usta'dan devam...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

2010-04-11_otistik_etkinligi_189.jpg

2010-04-11_otistik_etkinligi_188.jpg

2010-04-10-11_otastik_etkinligi_ankara_417.jpg

Hüseyin Usta'dan devam...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

2010-04-10-11_otastik_etkinligi_ankara_240.jpg

2010-04-10-11_otastik_etkinligi_ankara_206.jpg

2010-04-10-11_otastik_etkinligi_ankara_268.jpg

2010-04-10-11_otastik_etkinligi_ankara_415.jpg

2010-04-10-11_otastik_etkinligi_ankara_406.jpg

Internetimin bağlı oldu tel hattındaki sorundan ötürü, ve konunun gerektiği gibi önce kilitlenip, sonra off road ayrıştırılmasından ötürü paylaşımda geciktiğim için pardon...
( ;D ben zaten hep gecikirim ;D )

Böylesine duyarlı bi etkinlikle bizi bu rahatsızlıktaki arkadaşlarımızla, kardeşlerimizle tanışma fırsatı veren, farkında olmamızı sağlayan, emeği geçen herkese çok teşekkürler....
Onur duydum.... Eğlenmemde cabası :smiley:

Günün Off-Road ile ilgili linki http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54528.0... Önceden söylediğim gibi, ayrıştırılmış olması çok çok doğru...

Öncelikle,
Dernek Başkanı Nejla Hanıma, Sayın Komutanım Aslankurt72' ye saygılarımı sunarım...
Nejla hanım ve Mustafa komutanım, Lütfen kardeşim Alper' e ve İlkeye selamlarımı, sevgilerimi iletin.

[attachment=1]​

Mustafa bey bana gönderdiğiniz nazik mesajınız için çok teşekkür ederim... Ne zaman, nasıl isterseniz herzaman kardeşlerim ve sizlerle birlikte vakit geçirmekten onur duyarım...

O gün benimle gelen Wastiee Kerem ile Güvençe kadar misafir ettiğimiz güzel aileyede merhaba demek isterim....

[attachment=2]

Sizleri Kerem' le Güvenç' te bi ara kaybettik, sonra aradık bulduk, sonra gene kaybettik... :smiley:
Kusura bakmayın lütfen...
Hanımefendi;
Size, dünya şekeri oğlunuza ve dünyalar güzeli yeğeninize Selamlar, Sevgiler...​

Maalesef,
paylaşmak zorundayımki,
bu aile, biz gelmeden önce, CSO' da, araçlı bi katılımcıya sizinle gelebilir miyiz diye sormuş ve "Hayır" cevabı almışlar... Anlattılar bize. Çok şaşırıp, üzülmüşler...
Münferit, kendine has münhasıl bi konudur, umarım biz o keyifsiz anı telafi edebilmişizdir, kardeşlerimiz ve sizin neşenizi yeniden yerine getirebilmişizdir.
Sizler kadar bizde şaşırdık ve üzüldük. Size hayır cevabı veren kişi adına ben özür dilerim, kendisini tanımıyorum, bilmiyorum, iyikide tanımıyorum... Bilmem anlatabildim mi?...

Bu tür sosyal projelerin tekrarını ve elimden geldiğimce katılımda bulunmayı yeniden isterim...

Yeniden emeği geçen herkese teşekkürler...

Selamlar...
Saygılar...

...Tebrikler....

alper.jpg

Mutlu.jpg

alp aramızda olmana çok sevindim ,görüntüleri aldınmı sana ayrı bir cd yapmıştım keyifadamına verdim.
CSO daki o katılımcı için, bende o aileden çok özür dilerim,seninde dediğin gibi :mad:İYİKİ tanımıyorum, :mad: bu tür bir katılımcı olabileceği aklıma bile gelmezdi, o aile bizi affetmiştir umarım.

loganrory' Alıntı:
Efe'nin balonu, Mehmet'in çubukları
http://www.izlesene.com/video/cocuklar-ilgi-dernegi-ve-gezenbilir-offroad-etkinligi/1997045
Sözüm bitti güzel kardeşim :smiley: ellerine sağlık,gerçekten de söylediğin gibi, büyüdükçe tek renge dönmüşüz,hep istediğin gibi ol. :smiley: :smiley:
iyiki varsın.

Bu arada faaliyetimizi iki katagoriye ayırarak farklı başlıklarda toplamak için büyük emek sarfeden Sevtap'a teşekkür ederim ellerine sağlık.

Sevtap hanımın buradaki emeği ,çabaları ve uslubundan dolayı kutlarım ,yeni projelerinizi bekliyorum.ellerinize sağlık. :smiley:

mete' Alıntı:
Bu arada faaliyetimizi iki katagoriye ayırarak farklı başlıklarda toplamak için büyük emek sarfeden Sevtap'a teşekkür ederim ellerine sağlık.

Sevtap hanım elinize sağlık böylesi daha anlamlı olmuş..

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
alp aramızda olmana çok sevindim ,görüntüleri aldınmı sana ayrı bir cd yapmıştım keyifadamına verdim.
CSO daki o katılımcı için, bende o aileden çok özür dilerim,seninde dediğin gibi :mad:İYİKİ tanımıyorum, :mad: bu tür bir katılımcı olabileceği aklıma bile gelmezdi, o aile bizi affetmiştir umarım.

Teşekkür ederim Orhan abi... Cd elime geçmedi daha. Hüseyin abi ile yeniden görüşeceğim. Elimde Düzceden verilmiş fotolar ve videolarda var. Hepsini birlikte düzenleyip konunun off road ile ilgili kısmında paylaşacağım yakında....

Bu arada, hazır yaz gelmişken, bi başka kardeşlerimizi de, mesala çocuk esirgeme yurdundaki çocuklarımızıda gezdirsek mi?
Herkese felan moral olur diyorum....

Oyuncaktır, kıyafettir, defter kitapta alırız onlara......

Selamlar.....

Alfonse' Alıntı:
Teşekkür ederim Orhan abi... Cd elime geçmedi daha. Hüseyin abi ile yeniden görüşeceğim. Elimde Düzceden verilmiş fotolar ve videolarda var. Hepsini birlikte düzenleyip konunun off road ile ilgili kısmında paylaşacağım yakında....

Bu arada, hazır yaz gelmişken, bi başka kardeşlerimizi de, mesala çocuk esirgeme yurdundaki çocuklarımızıda gezdirsek mi?
Herkese felan moral olur diyorum....

Oyuncaktır, kıyafettir, defter kitapta alırız onlara......

Selamlar.....
Çokta güzel olur ,bana uyar ,hemen organize edilirse tatillerede denk gelmez ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR