J janissary Ziyaretçi 7 Eyl 2011 #33 Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) Tkc' Alıntı: Ya istanbul?! :'( Genişletmek için tıkla ... Yanlış başlıktasın Eyüp Bu haziran ayındaki etkinliğin başlığı!
Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) Tkc' Alıntı: Ya istanbul?! :'( Genişletmek için tıkla ... Yanlış başlıktasın Eyüp Bu haziran ayındaki etkinliğin başlığı!
Tkc Ana Kamp Mesajlar 33 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 7 Eyl 2011 #34 Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) janissary' Alıntı: Yanlış başlıktasın Eyüp Bu haziran ayındaki etkinliğin başlığı! Genişletmek için tıkla ... iyi ya işte istanbul'lu eksik onu belirtmek istemiştim : ;D zuahaha Neyse çağrı hiç yazmadım say bu etkinlikte güzelmiş anladığım kadarıyla fotoğraflar güzel..
Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) janissary' Alıntı: Yanlış başlıktasın Eyüp Bu haziran ayındaki etkinliğin başlığı! Genişletmek için tıkla ... iyi ya işte istanbul'lu eksik onu belirtmek istemiştim : ;D zuahaha Neyse çağrı hiç yazmadım say bu etkinlikte güzelmiş anladığım kadarıyla fotoğraflar güzel..