Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,406

Deep

Zirve
Yer
İstanbul
Web
www.mertkigili.com
Merhaba arkadaşlar

Pazar günü hafif offroad ve piknik yapıyoruz
Karadeniz sahillerinde ve Belgrad ormanında dolaşacaz, parkur hafif

Buluşma yeri Bahçeköy Bilice Börekçişi önü (tarihi su kemerlerinin hemen gerisinde), saat 11:00
Bahçeköy'e Maslak-Sarıyer yolu üzerinden Orman müdürlüğünü geçtikten sonra Bahçeköy-Kilyos ayrımından sola saparak ulaşabilirsiniz

Ynt: Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007)

Pazar günü görüşürüz Mert (yolu bulabilirsem tabi) :smiley:

Birde oralarda alışveriş yapabilirmiyiz ? Yoksa tedariklimi gelelim?

arkadaşlar bende katılmak isterim hem tanışmışta oluruz ama pazar günü bir etkinlik daha var olay henüz netleşmedi
gireceğiniz parkura benim araç girebilirmi bilmiyorum
üstünde AT lastikler var zaten aracı öğlen teslim aldım tanımadığım bir araç uygun olursam ve sıkıntı yaratmayacaksam gelirim saygılar

Yücel Bey,

parkur çok hafif hiç sıkıntı olmaz

Yüksel abi

alışveriş yapacak yer var Bahçeköyde
yol için takılırsan ararsın beni ;)

teşekkür ederim mert bey o zaman geriye işleri ayarlamak kalıyor inşallah görüşme fırsatı buluruz

Formu kontrol etmeden hidrolik direksiyon pompasını söktüm, sonrada yenisini aldım :smiley: yerine takabilirsem ve balans yapmazsa Bahçeköy'de görüşürüz...

bugün aracı yetkili servisine götürüp her yerine baktırdım servise girmemiş görünüyordu hem garantisi devam etsin hemde içim rahat etsin diye komple bakım yaptırdım
aracı life kaldırım altına girdim hiçbir yerinde ekzost dahil çizik yok hiç araziye girmemiş gibi
orjinal lastiklerini çıkarıp yerine 235 70 16 goodyear wrangler AT/R lastikleri takmışlar tam sol veya sağ yapıca şasiye sürtme problemi var umarım başıma iş açmazlar
yarın görüşüp tanışabilmek dileğiyle iyi akşamlar diliyorum saygılar

Yine güzel bir haftasonunu geride bıraktık.Bahçeköy-Kilyos asfaltının 2 km. kadar ilerisinden ayrılıp kestirme Gümüşdere toprak yoluna girerek 7 araçtan oluşan gezimize başladık.

418593.jpg

418594.jpg

418595.jpg

Yüksel Bey Pajero ile

418606.jpg

418607.jpg

Yücel Bey yeni aldığı ve ilk defa burada arazide denediği Suzuki Vitara'sı ile

418608.jpg

418609.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri