Gezenbilir Kemerburgaz Çevresi Off-Road Gezisi (23 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,410

Etiketler

Ynt: 23 Eylül Kemerburgaz Çevresi Offroad Gezisi

Gezdik, bildik, eğlendik netekim.

Sabah 9 gibi buluşan lastikleri ve motorları kaşınan tayfa tez elden kendini araziye attı. Akabinde öğlen 12'ye kadar bulabildiği ölçüde çamura battı. Öğlen tekrar buluşma noktasına inildi. Tüm tayfa külliyen tekrar arazi oldu. Göller tarafındaki çamur vs oynaşmasının akabinde ani bir kararla Camel parkuruna yollanıldı. Parkura girildi. Çamurun hasıyla karşılaşıldı.

Ben bunları yazarken muhtemel Camel'in belli bir noktasından geri dönen Niva ve CJ dışındaki herkes parkurda bir yerlerde yemek sonrası dinlence modunda. Ya da aynı yoldan olmasa bile giriş noktasına bırakılan Discovery ve Cherokee'yi almak üzere geri dönüyorlardır. Ya da belki Faruk o uzun kanalı vinçsiz geçmek üzere hala deneme halindedir. Bilmiyorum. Tayfa döndüğünde neler olduğunu öğreneceğiz.

Sabahki hamle ve öğleden sonraki vaziyetlere dair 3-5 kare ile başlayalım. Asıl görsel malzeme diğer foto muhabirinden gelecek.

DSCN0005-1.jpg

Niva camından nefis tabiat.

DSCN0011.jpg

DSCN0012.jpg

Kapatılan Lopez civarından şahane çamurlu lastikler. İnişteki zemin kıvamı nefisti.

DSCN0014.jpg

DSCN0019-1.jpg

Aradan ormana doğaçlama giriş.

DSCN0024.jpg

DSCN0026.jpg

Akabinde çıkış..

DSCN0040.jpg

Derken genişçe bir çayır çimen ortamına yayıldı herkes.

DSCN0037.jpg

Tayfa dikkatle muhtemel bir navigasyon brifingi alırken. Niva'nın arkasındaki Laptop, tavanındaki GPS anteni, içerideki LCD, klavye, vs külliyen gerçek zamanlı navigasyon olayı.

DSCN0049.jpg

DSCN0047.jpg

Kısa zamanda bulunan çamur birikintisi ve ilk batışlar.

DSCN0065.jpg

DSCN0071.jpg

Batmaya devam.

DSCN0083.jpg

DSCN0087.jpg

Batmak, evet.

DSCN0094.jpg

DSCN0102.jpg

DSCN0110.jpg

Karambolde yamulan denge çubuğu ve sökülüp çekiç marifetiyle düzeltilmesi.

DSCN0108.jpg

Gençler tamirat sırasında manzaranın tadını çıkarıyor.

DSCN0113.jpg

Öğlen 12 buluşmasına dönüş.

DSCN0119.jpg

DSCN0127.jpg

DSCN0128.jpg

DSCN0136.jpg

DSCN0138.jpg

DSCN0142.jpg

Buluşma sonrası tekrar aynı alana dönüş, bir takım tırmanma, iniş, vs hamleleri sonrası aynı çamurlu bölgeye gidiş tekrar tekrar batış.

Öğleden sonrası ve Camel için diğer görsel malzeme gelecek. Asıl eğlence de oradaydı zaten..

Çok keyifli bir gün geçirmişiniz , fotoğraflarda çok güzel .

Gezdik, bildik, eğlendik; Yevgeni'nin dediği gibi..
Güzel bir gündü. Dönüş yolunda asfaltta Suat abinin CJ'si aks kesene kadar. Sol arka aksı kesilen aracın lastiği aracı sollamaya kalkınca, hatta bu eyleminde başarılı olunca, Suat abinin direksiyon tecrübesiyle arac kazasız şekilde sağ şeritte durmayı başardı. Orta refüje kadar ulaşan lastik, tamamen bir şans eseri kazaya sebebiyet vermedi. Verilmiş sadakamız varmış.
Fotoğraflar için teşekkürler Yevgeni, eline sağlık.
Geziye katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Çok şükür kazasız atlattık, gerçekten verilmiş sadakamız varmış... Fotoğraflar için ellerine sağlık yevgeni. Güzel bir gezi oldu katılan herkese teşekkürler...

işten eve şimdi geldim 22 saatir çalışıyorum yani dolayısıynen gelemedim suat abi geçmiş olsun beynelmilel gezi olmuş afiyet şeker olsun.

Çok kirlenmiş araçlarınız ne bu hal ya??? :p Kudurdum valla Pazar Günü, siz kirlenirken misafirimle Topkapı Sarayı Ayasofya felan gezdimmm aklım ormanda kaldı...

Suat abi geçmiş olsun, poryadan mı kopardı? AMC20'nin hastalığıdır. Onları tek parçaya çevirmek lazım...

yevgeni ellerine sağlık resimler harika.

suat abi geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız.
uğur abi resimleri bekliyoruz...fazla bekletme bizi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR