Gezenbilir Kemerburgaz Çevresi Off-Road Gezisi (23 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,405
Ynt: 23 Eylül Kemerburgaz Çevresi Offroad Gezisi

Fatih sıkma canını daha çooook gezilerimiz olacak.Yaz sezonunda yaptığımız geziler ısınma hareketleri sayılır.Önümüz kış asıl geziler bundan sonra olur.Hele bi ramazanı atlatalım Oruçlu oruçlu pek zevkli olmuyor zaten geziler.

Etiketler

ne bileyim faruk pazar 22 saat çalışıp p.tesi sabah saat 6'da işten dönünce bide gidemediğin gezinin fatolarını görünce(suat abi usulü salata dahil); ulen ben köprüyü geçerken geçmeyip salı verseydim ya kendimi serin sulara kanatlanıp melek olsaydım ya diyosun :'( gelicem inşallah gelicem.zaten ben bişeyi çok istersem olmuyo abicim ya onun için gezimi var bu hafta amaaaan olsada olur olmasada ::smiley: kendimde inanmadımya neyse

eyvallah yüksel nasıl bekliyorum kar yağsın kartepeye gideyim diye anlatamam inşallah burdaki ekip düzenlerde beraber gideriz.yaw inanmazsınız belki yağmıştır diye karkalınlıklarına bakıyorum(kafayı yedim yani :eek: :eek: ).kar offroadçusu fatih :D

parodi' Alıntı:
eyvallah yüksel nasıl bekliyorum kar yağsın kartepeye gideyim diye anlatamam inşallah burdaki ekip düzenlerde beraber gideriz.yaw inanmazsınız belki yağmıştır diye karkalınlıklarına bakıyorum(kafayı yedim yani :eek: :eek: ).kar offroadçusu fatih :D

Dün oralarda çamura bulandım...Kar falan yoktu :smiley:

Ne dedin abi sen bizden habersiz nerelere gidiyorsun. :mad: Nasıl aile bu ,niye bizim haberimiz olmuyor. :D :D

şimdi ben çok istiyorum ve tek kar alan bölge ya kartepe istanbula yakın sulu kar bile yağmaz ;D ;D ;D ;D

Bu zamanda Kartepeye kar yağmaz, ancak Uludağ Göller bölgesinde, eğer hava buralarda da serin olursa kar görülebilir, şu anda zaten bişey olmaz hava 32 derece :smiley:

ufff fotoğraflar arsında en başarılısı patlican salatası resmi gördüm azımın suları aktı bayılırım yanında tulum peyniri karadeniz tereyağı bide sıcak lavaş yada puf ekmek olacak yam yam yammmm :smiley:

valla çok zevkli geçmiş ya keşke bende gele bilseydim ama bundan sonraki gezilerinize işallah katılıcam

bu arada baya kalabalık mışsınız inek te pek bi olgun gözüktü resimde ona inceden bi işlem yapıp bi ufak butunu almak lazımmış !!!!!!!....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR