Gezenbilir Kemerburgaz Çevresi Off-Road Gezisi (23 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,405
Ynt: 23 Eylül Kemerburgaz Çevresi Offroad Gezisi

Mustafa abi, gezi güzeldi, yedik içtik, tüm arkadaşlarımız ayrı ayrı güzeldi.. Ama eksikliğini hissettik be Mustafa abi..

Etiketler

Valla herkesin benimle hem fikir olduğuna inanarak ben diyorumki,yaptığımız gezilerin bütün yorgunluğunu ve tam manasıyla keyfini çıkarmanın yolu bu müthiş resimlerden geçiyor...
Katılan ve katılamayıp güzel yorumlarıyla bizi keyiflerndiren herkese özellikle fotoları çeken kişilere ben herzaman sizinleyim diyorum ve sevgilerimi sunuyorum.

Suat abi sanada ayrıca tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum.Ömer kardeşimin dediği gibi verilmiş sadakamız varmış ve ALLAH,a şükür diyorum.

hakkaten herzamanki gibi guzel bir gezi olmus.bu azim ve paylasim buyuk bir boslugu dolduruyor.suat ve serkana gecmis olsun diliyorum.suat abi verilmis sadakan mi varmis diyelim.

İlk resimlerde önde görülen Disco'nun başka resmi neden yok? Çizilir diye sahibi araziye sokmak istemedi mi?

Evet Orkuncum, sahibi birazcık aracını kaportası düzgün haliyle görmek istiyor, bıkmış dağınık görüntüsünden, bundan sonra fotoğraf makinesini alıp foto konusunda destek vermeyi düşünüyor ekibe :smiley:

serkan abi eline sağlık geçmis olsun vs. japon harikası vitaramı havada karada çamurda görüntülediğin için saol. Kamilede iletin tamponun altı böyle daha iyi oldu sanki veya züürt tesellisi diyelim :smiley: azim ve şiddethle sonraki turu bekhliyorumm

bu arada japon harikası vitara için boyu değil işlevi önemli desek yeri olurmu sizce hani hafif falanya :p böle uçuyo gidiyo saplanılıp kolay çekiliyo filan :smiley:

ah be abicim ..okmu vardır mesaisi belli olmayan iş yapacak :'( olsaydım tapu sicil memuru hafatasonu ful tatil 30yıl yeseydimya suat abinin salatasından benimde mutfağım iyidir suat abi ama senin salatayla sen bizim şıhımız bizde müritlerin oluruz.du bakalım belki bu haftayı kurtarırım tabi bu hafta gezi olursa :-[

yahu serkan hafta içide yapsak gezi beni en iyi sen anlarsın.yada dur ben offroad ve işimi bir araya getirsem buda bi çözüm ::smiley: bunu bir düşüneyim ben

aslında bu yaz haybeye gitti yazın tatildim 3 ay ama bu grubu eylülde fark ettim yani eşeklik parayla değil :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.