Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,972
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Bu arada daha önce gittiğimiz Kaz Dağlarından bir iki kare paylaşmak istedim :D

IMG_0293.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Off! KPSS'yi tamamen unutmuşum.
Bu durumda çok üzgünüm ki biz de gelemiyoruz.
İnşallah bir sonraki kampta beraber olabilmek dileğiyle.
Mutlu kamplar,

Yahu Yücel'im.
Paşam.

Sınav Pazar günü.!
Bizim kamplar Cuma'dan başlayacak.?
Yok mu ayarlama imkanınız.
Cumartesi akşam üstü dönüşe geçersiniz.
Son dakikaya kadar sınav stressi yaşamaktansa kafanızı dinlenemiz uygun olmaz mı.?

Cem bu cümlelerim senin içinde geçerli.

Murat,
Cuma bize tatil değil. Biz zaten Cuma akşam gelebilecektik. :(

Merhaba Hatice ,
:smiley:

Anlatabildim mi Yücel.
:(

Murat Merhaba,
Sınava ben değil eşim katılacak ve kendisi bırak kampa gitmeyi, bakkala ekmek almaya bile inmiyor :D ( Bu lanet sınav zaten bütün hayatımızı mahvetti! )
O bakımdan kendisini ikna etmem demek bir anlamda imkansızı başarmak demek :(
Başka kamplarda buluşmak umuduyla...

Tebriklerimi eşine iletebilirsin Cem.

İzmir'den bir arakadaş vardı. Geçen sene haftalarca ALES gibi bir yabancı dil sınavına hazırlanmıştı.
" Bu pazar bırak ders çalışmayı bize katıl " dememe rağmen ders çalışmaya son haftaya kadar devam etmişti.

Sınav bitti. Ertesi gün arkadaştan mesaj.

" Murat, dün ne yaptım biliyor musun.? 3 saatlik sınavın son 45 dakikasına kadar branşım dışında ki testin sorularını çözdüğümü farkettim."

Cem buyrun burdan bakın.!

Takipteyim. Etkinlikten bir motorsiklet sitesinden haberdar oldum. Gelmek için mutlaka kayıt yaptırmamız gerekiyor mu, yoksa gelişmelere göre son gün karar verip gelebiliyormuyuz.
KPSS sınavına girmiyorum ama görevli olmam sözkonusu, o da son hafta belli oluyor.
Eğer bir sorun çıkmazsa biz Muğla'dan katılmak istiyoruz...

Kayıt yaptırmanız gerekmez Barış bey.
Sadece Buluşma noktalarında olmanız kafidir.

Tabii Kamp malzemeniz ve yiyecek içecekleriniz (su hariç :smiley: ) yanınızda olması gerekmekte.
En son alışverişlerimizi Edremit Zeytinli Beldesinden yapacağız.

Merhaba Arkadaşlar ,

Bu etkinliğe katılacak 4 kişi için yapmış olduğum yemek ve alışveriş planımın müsvette sayfasını sizlerle şimdiden paylaşayım.
Kamp alışverişi yaparken neler almanız gerektiği konusunda biraz aydınlanmanızı sağlayabilirsem ne mutlu bana.

[attachment=1]

Sorusu olanlar.?

Kaz Dağ Malzeme - 001 .jpg

Murat öyle deme 2 senelik emek var üstüne üstlük kopya skandalları üstüne yatılması felan insanda ne moral kalıyor ne de güven..... 2 senedir sabrediyorum.
İşallah arkadaşın ki gibi olmaz sonumuz :D

Bu arada yemek listen bile yeterince cezbedici :D

Görüşmek üzere, selamlar.
Cem

ben yeni gördüm bu başlığı ama zaten bizimde 26 ekim 30 ekim arası yamanlar karagöl kampımızla çakıştığı için katılmam mümkün değil..herkese iyi eğlenceler...

Volkancığım.
Gezenbilir Takvim sayfasında kayıt vardı.
Konuyu Eylül sonu açmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri