bu aksam sapancada kalacagimizdan ilk raporu ben vereyim.eve ilk giren biziz herhalde foto ekleyemeyecegim.buradaki makinada program mevcut degil.herzamanki gibi cok guzel bir gezenbilir organizasyonu oldu.hard offroadcularin pesinden giderken benim on shafti heba ettik.istanbula woswos ile donme ihtimalimiz var.discover kullanan arkadaslara oncelikle beni 2 ceker halimle kurtardiklari ve genel olarak herkese gosterilen olgunluk ve yardimseverliklerinden dolayi tesekkur ederiz.isin tuhafi pamukovadan sapanca yonune ayrildigimizda arabada artan sesler ve vibrasyona aldirmadan eve kadar gelip evde shafti o halde gormek oldu.biraz moral bozucu ama degdi dogrusu.umarim herkes kazasiz belasiz evine ulasir
ayrica rapor vermeye devam edeyim.masukiye opette 2.grup olarak bulusup once kartepe telesiyejde kahvalti yapildi.sonra hem araclarimizla hemde fotograf makinalarimizla gule oynaya kar,buz,camur,tirmanma ve inme denemeleriyle benim 2 tekere dustugum sogucak parkurundan geri donulup pamukovaya inildi.hava bazen -2 dereceyi gostersede genel olarak cok guzeldi.
ayrica rapor vermeye devam edeyim.masukiye opette 2.grup olarak bulusup once kartepe telesiyejde kahvalti yapildi.sonra hem araclarimizla hemde fotograf makinalarimizla gule oynaya kar,buz,camur,tirmanma ve inme denemeleriyle benim 2 tekere dustugum sogucak parkurundan geri donulup pamukovaya inildi.hava bazen -2 dereceyi gostersede genel olarak cok guzeldi.