Gezenbilir Kartepe Gezisi Fotoğrafları (24 Aralık 2006)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jinni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,693

Jinni

Kamp I
Web
www.neredennereye.com
24 Aralık Pazar günü, İzmit Maşukiye'den Kartepe istikametine doğru yönelerek, Kuzuyaylası civarında
offroad etmeye azm-ı cezm-i kast eyledik :smiley:

Elbette aç karınla emelimize ulaşamazdık. Önce subaşında dört başı mamur bir kahvaltı ettik. Kahvaltının fotoğrafı
yok maalesef, zira yemeklerden gözüm dönmüş, makinay fırlatıvermişim bir tarafa:
(Ah Sedat seni de çok andık :D )

1-a.jpg

Kalvaltıyı mütaakiben, Kartepe'ye çıkan asfalt mı asfalt, güzel mi güzel yoldan, Kuzuyayla yoluna sapınca
ilk engelimizle karşılaştık. Yeni yağmış 80cm kar ve mangalcılar! İkisini de aşmak hayli zor oldu.
Ancak burada gururla belirtmek isterim ki bu engeli teklemeden bir çırpıda aşıveren iki araç da Land Cruiser idi :D

2-a.jpg

3-a.jpg

4-a.jpg

Ambiyansı sizlere aktarabilmek adına bir fotoğraf:

5-a.jpg

Yolun devamında kahraman pilotlarımız karla kıran kırana mücadele verirken, biz de Sibel'le
onlara faydalı olacağını düşündüğümüz uğraşlar içindeydik :smiley:

6-a.jpg

7-a.jpg

Maceramızın devamından birkaç kare:

8-a.jpg

10-a.jpg

12-a.jpg

14-a.jpg

17-a.jpg

Mert artık devam edemeyeceğimizi, eğer edersek kurda kuşa yem olabileceğimizi bildiriyor. Yaşamak istiyoruz! :smiley:

11-a.jpg

Dönüş yapmaya yer yok, gelinen yol geri geri gidile!

18-a.jpg

19-a.jpg

Bu arada Ahmet Abi ile, Land Cruiser'in reklam fotoğraflarını çekip, Toyota'dan para çarpmayı
planlıyoruz:

16-a.jpg

15-a.jpg

Bi de fotoğrafçıyız ya :D

9-a.jpg

Bu güzel günü paylaştığım herkese teşekkür ederim :smiley: En kısa zamanda tekrarını dileriiiimmm....

Etiketler
Ynt: 24 Aralık Kartepe Gezisi Fotoğrafları

Çok güzel bir gün olmuş, fotoğraflar çok güzel :smiley:

Bir de acaba o Range Rover'ın sahibi forumda mıdır diye sorsam? ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Harika birgün geçirmişsiniz Senem, kıskandım valla sizi :smiley: Bu arada Mert'in devam edemeyeceğinizi anlattığı fotoğrafa çok güldüm, kurda kuşa yem olacağınızı anlatırken eller cepte filan ;D ;D Ayrıca ihmal edilen kahvaltı fotoğrafları için kınıyorum sizi :D

Vallahi bilmiyorum Range'li arkadaş siteye üye mi :(

Sedatcım gerçekten harika bir gündü :smiley:
Tabii Mert'in fotoğrafı işin şakası... hiç Mert öyle şeylerden korkar mı. İşin aslı arabalar kalınca Mert "Yau hadi yürüyerek gidelim" diye bağırıyordu ama dinleyen olmadı :D

Gelecektim ben, ama başka planımız vardı önceden, o yüzden ses etmedim. Bizim plan bozuldu, İstanbul'da çakıldık, yine ses etmedim. Ama şu karları görünce ağlamak istedim sayın seyirciler. Süpermiş.

Senem fotolar için teşekkür ederiz valla güzel gün oldu biraz üşüdük filan ama olsun çok eğlendik :smiley:
Bir dahaki sefere ben snowboardu kesin alıcam yanıma, cipleri teleski yerine kullanabildiğimizi gördük nasılsa.. Heliski gibi bu da cip-ski.. Hehe ;D

selam,

sibel anlattı gezinin ne kadar güzel olduğunu ben de fotoları dört gözle bekliyordum. harika görüntüler, muhteşem ortam. ayrıca fotoğraflar da çok güzel.... darısı başımıza deyip yutkunmak kalıyor şimdilik bize :smiley:

Ama deepin araci bozulmus sanirim en nihayetinde :-[ gecmis olsun :-\

bişeyi yok aracın teşekkür ederim şu an yükseltiliyor kendisi :smiley:

Bu arada Senemcim LR ye taş atmış, peki yolu kim düzledi acaba??? sorarım kendisine :D
ah bu Land Cruiser cılar hep hazıra konuyorlar, zaten Land Cruiser ne be? Land Rover'ın taklidi ;D ;D

Senemcim şaka bi yana güzel bir gündü, fotolar da süper, yol açıcımız Oktay'a da üstün gayreti için teşekkür ederiz :smiley:

fotoğraflarda zemin iyi gibi görünüyor, şimdi diyeceksiniz ben burada yardırır çıkardım malesef öyle değil, kar yeni yağmış ve henüz basmamış, topuk üstü durduğunuzda bayağı bir gömülüveriyorsunuz,
tabi Nadir abi Unimogla çekirdek çıtlayarak çıkardı o ayrı mesele

cok kıskandıııım :(
cok fenaa kacırmısız ama gezenbılırın kartepede oldugunun haberını almıstım. arkadasım yukarda sucuk ekmek yerken "onumden land ler gectı" dıye soleyınce gezenbılırın gıttıgını tahmın ettım.. :D genc kodosk heryerde sucuk ekmek bıle yerken gozlerı acık ve tam sıper mevkııde :D

eger bu taraflarda organızasyon yaparsanız bızımle temasa gecersenız cok sevınırız. hem katılımı arttırırız hemde kodosk ve gezenbılırın kaynasmasını saglarız tabı ben o arada top basında olcam o ayrı :D ama forumdan "golge" yavuza pm atarsanız cok sevınırım..

sevgıler berk..

bu kartepe'nin karına inanırım..

6-7 sene evvel, kışin maşukiye'den kuzuyayla mı koyunyayla mı ne ise,
yani dağın tepesine yürüyüş yapmışdık..
orada kar var yaaa, adama kafayı yedirtir..
yolda bi yerde ormancılarla konuşmuş idim; telsizle uludağda ki meslektaşlarına karın kanılığını
soruyolarmış; "abi, orada 1,5 metre ise, burada yalanımız yok tam 3 metre"

neden biliyor musunuz ????

sapanca gölü ... bölgesel klimatik bir olay var ..
gölden yükselen nem tak.. dağa kar olarak düşüyor.. başka şekli şemali olmaz ..
nası yani ?? uludağ'dan 2 katı fazla kar..

erikli, delmece'de de inanırım, ama orası çok yüksek değil..

selamlar,

not : orası değil de, iznik'in üstü, bu kartepe (keltepe oldu kartepe )) )'nin güneyi
aluç yaylası var, gitmeyenler uğrasın, cennet cennet ..
iznik, sansarak yolundan çılır..

gökhan

Arkadaşlar bu fotoları gördükten sonra dün bizim yaşadığımız Sumela vurgunu geldi aklıma. Yolun yarısında saplandı aracımız kara ama zaten adamlar yolun basına kırmızı konileri koyarak bişeyler anlatmaya çalışmışlardı da biz dinlememiştik. Ancak ben Sumela da sadece tek araçla değil de grupla çıkmayı dilerim siz İstanbul tayfasını Trabzon'a bekliyorum. Gelinmez demeyin bakınız Mert'cim gelmiş yok O yollarda biz gidemeyiz diyor ve korktuğunuzu kabul ediyosanız bişe demem...:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR