Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Şelale - Doğançay Doğa Yürüyüşü (14 Şubat 2010)
Ynt: Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Şelale - Doğançay Doğa Yürüyüşü (14 Şubat 2010)
Keyifli ve uzun bir yürüyüştü.Ben Sinan kardeşim ve Funda Hanım ile etkinliğimizi yaptık
Havanın kapalı ve bunaltıcı olması dışında benim açımdan sorun yoktu
Seyir başlıyor
Ynt: Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Şelale - Doğançay Doğa Yürüyüşü (14 Şubat 2010)
Funda ve Sinan [attachment=1]
Manzara keyfi yapan ben [attachment=2]
Kayalara tırmana Sinan [attachment=3]
Bulutlar içinde kalan tv kulesi [attachment=4]
ve güzelim zeytin ağacı [attachment=5]
Daha yakından [attachment=1]
Üçü bir arada [attachment=2]
Su içme keyfi peşinde koşan Sinan [attachment=3]
Şelalenin yukarısına tırmanan Sinan [attachment=4]
Öğle molamızı verdiğimiz alanın görüntüsü [attachment=5]
Yağmurun ne kadar şiddetli yağdığı yıkılıan bentten belli oluyor sanırım [attachment=1]
Bu yol örnekköy mezarlığına çıkıyor [attachment=2]
Yıkılan ikinci bent [attachment=3]
Daha sağlam ve geniş bir yapı yapmaları gerektiği bu fotoğraflar sayesinde anlaşılacak [attachment=4]
ıslanmasanız da güzel bir yürüyüş olmuş
bu yürüyüşün foto paylaşımında aklımda kalan tabir "4X4 bot" oldu
yürüyenlere ve fotoğraf paylaşan matiate'ye teşekkür...