Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,605
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010)

Bende yanımda bir kişi daha getirerek yürüyüşe katılacağım. Güzel bir yürüyüş olacağını umuyorum.Ayrıca fotoğraf çekmek için de güzel bir ortam Belgrad Ormanı.

Bu arada katılımcıların genel bir listesini yapsak ve herkez kendini oraya eklese daha güzel olur.

Etiketler

BELGRAD ORMANI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
10 EKİM 2010
KATILIMCI LİSTESİ

1- Efe Karaismailoğlu.......3 kişi + 1 köpek
2-

10 EKİM 2010
KATILIMCI LİSTESİ

2- Can Varol + 1 kişi

Arkadaşlar,
Hava tahminini veriyorum. Bugünkü tahminlere göre Pazar günü Sarıyer'in havası aşağıdaki gibi olacak.

Dünkü tahmine göre rüzgar şiddeti ve yağmur baklentisi azalıyor. İnşallah hava iyi olur.

Picture 7.jpg

İyi olacağına inanıyorum ben uzun zamandır havalar kötü gidiyor güneş yüzünü gösterecektir biraz olsada diye düşünüyorum umarım haklı çıkarım. :smiley:

10 EKİM 2010
KATILIMCI LİSTESİ

2- Can Varol + 1 kişi
3- Ceyhun DEMİR + 3 kişi (ancak yağmur yağarsa bizi beklemeyin diye not düşüyorum)

Yağmurdan dolayı kimsenin şevkini kırmak istemem. Yağmurda yürümek ayrı bir zevk ancak biz ailecek gelmeyi planladığımızdan çocuklarla bu mümkün olmaz.

Yağmur durumu C.tesi günü netlik kazanacaktır. Ormanda yağmurun etkisi pek olmuyor. Zaten zaman zaman çiseleyen yağmur olursa hiç rahatsızlık vermez. Yerde bitki örtüsü olduğundan çamur derdimiz de pek olmaz.

Her halukarda basit bir yağmurluk ya da panço bulundurmakta fayda var. Koçtaş ve benzeri yapımarketlerde var sanırım. Fiyatı 5 ile 10 TL civarında olmalı.

selektro' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bizde üsküdardan iki kişi katılacağız taksime geçip iett ile bahçeköye geçmeyi planlıyoruz aracı olmayan arkadaşlar isterlerse taksimde buluşup beraber hareket edebiliriz görüşmek üzere

Taksim'de herkesin bildiği uygun bir buluşma noktası belirtmeyi unutmayın.
42T Hat nolu otobüs için özel bir durak varsa onun önünde yoksa uygun bir nirengi noktasında buluşmalaısınız.

TezzMertek' Alıntı:
Taksim'de herkesin bildiği uygun bir buluşma noktası belirtmeyi unutmayın.
42T Hat nolu otobüs için özel bir durak varsa onun önünde yoksa uygun bir nirengi noktasında buluşmalaısınız.

Murat bu önemli hatırlatma için teşekkürler. Tecrübe başka bir şey. :smiley:

Ben bu akşam Taksim'e gideceğim. Bakayım bulabilecek miyim 42T durağını

42T kalkış saatleri aşağıdaki linkte kalkış yeride taksim gezi parkının önündeki otobüs durağının sonundan ağva'ya keşife gidicem gitmezssem bende ordayım :smiley:

http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hatcode=42T&hid=Saatler&imageField2.x=15&imageField2.y=13

taksim_kroki.jpg

10 EKİM 2010
KATILIMCI LİSTESİ

2- Can Varol + 1 kişi
3- Ceyhun DEMİR + 3 kişi (ancak yağmur yağarsa bizi beklemeyin diye not düşüyorum)
4-Cengizhan SELÇUK + 1 kişi

Taksimde buluşmak için bence en iyi yer metro girişi, hem taksimin ortası hemde herkesin buluşma yeri, metronun Atatürk Kültür Merkezi tarafındaki girişi daha tenha oluyor böylece birbirimizi daha da kolay bulabiliriz. yakama kırmızı gül takacağım herkes beni görür zaten dermişim.... ;D ;D ;D

çok istediğim halde gelemiyorum.Pazar günü olacak programımı erteleyemedim.
İnşaallah bir dahaki sefere buluşmak ümidiyle.İyi eğlenceler.

Taksim meydanında toplanma işi iyi olur. Saat kaçta meydanda olalım peki.

Yarınki hava durumu için son bilgi aşağıdadır. Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağışlı görünüyor. Ancak yağmurun sabah kadar kesileceğini bekliyorum. Yürüyüşümüz esnasında yağış beklemiyorum. Yine de tedbirli olup yağmurluk ya da kapşonlu bir kıyafet olmasında fayda var.

Taksimde buluşma için 07h30'u tavsiye ediyorum. Otobüs IETT web sitesine göre 07h40'da kalkıyor.

Ben kendi aracımla geleceğim için sizinle orada buluşuruz. Sosyal tesisin önündeki köprü civarında 09h00'dan itibaren olacağım.

Görüşmek üzere.

Picture 8.jpg

slm,

bız 3 veya 4 kısı katılacakdık ancak ıkı arkadas olarak ızmı'ten katılıcaz saat cok erken oldugu ıcın ve aracımlada bu hafta ıcı bır kaza yaptıgım ıcın bızım durumumuz bıraz aksadı....

katılabılırsek gene sbha karsı bı sekılde yola cıkmak ıcın bır yol bulucaz.... ;D

ancak yınede saat 7.30 da taksımde olmamız cok zor gozukuyor....

leGenDary' Alıntı:
Selam,

bız 3 veya 4 kısı katılacakdık ancak ıkı arkadas olarak ızmı'ten katılıcaz saat cok erken oldugu ıcın ve aracımlada bu hafta ıcı bır kaza yaptıgım ıcın bızım durumumuz bıraz aksadı....

katılabılırsek gene sbha karsı bı sekılde yola cıkmak ıcın bır yol bulucaz.... ;D

ancak yınede saat 7.30 da taksımde olmamız cok zor gozukuyor....

Özel araçla geliyorsanız doğrudan Belgrad ormanına gelin. 1h15dk da gelirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,702
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri