Gezenbilir Hatay Grubu Hatay Dağ Ceylanı Gözlemine gidiyor (21 Kasım Cumartesi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,927

yasarergun

Dünyayı değiştirebilirsin
Yer
Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :)
Web
www.yiyenbilir.com
Türkiye Tabiatını Koruma Derneği Hatay Şubesi ve Gezenbilir Hatay Grubu'nun ortak girişimiyle Türkiye memeli listesine son eklenen tür olan Hatay Dağ Ceylanı'nı gözlemlemek üzere dürbünleri kapıp Kırıkhan İncirli Köyü Perişan Mahallesi'ne gidiyoruz. Toplanma yeri Kırıkhandan gelecekler için Kırıkhan kaymakamlığı karşısı belediye işhanı 3. kat 306 nolu dernek ofisinde olup hareket saatimiz 10.30 da dır. Saat 10.30 toplanma saati olmayıp hareket saatidir. Antakyadan gelecekler için toplanma yeri vali göbeğindeki parkın yanı olup 09 50'dir. Kırıkhan şehir merkezine girmeden konvoy reyhanlı yoluna dönecek olup kırıkhandan geleceklere birleşilerek yola devam edilecek, gölbaşı gölü ziyaret edilip perişan mahallesinde ceylanlar gözlenecektir. Gelecekler kendi kumanyalarını getirecek olup mümkünse dürbün getirmeleri gerekmektedir. Dürbün olmadan da ceylanları gözlemlemek mümkündür ancak o güzellikleri dürbünle seyretmenin tadına doyum olmadığını görünce neden bize ısrarla dürbün getirin demediniz dememeniz için baştan söylüyorum.

Antakya Ekibi:

Yaşar Ergün ve 4 misafiri.

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Hatay Dağ Ceylanı Gözlemine gidiyor (21 Kasım Cumartesi)

Antakya Ekibi:

1- Yaşar Ergün ve 4 misafiri.
2- Erdinç, Aliye Ediboğlu ve Arkadaşları - Ford Ranger
3- Özgür, Hicran Bulut ve Çocukları-Daewoo
4- Levent Çokluk ve Ailesi-Nissan Terano
5- Mehmet Ali Çankaya ve Ailesi-Toyota Land Cruiser
6- Hikmet Güzelmansur ve Eşi-Land Rover Freelander
7- Hasan Çolakefe ve Ailesi-Suzuki Jimny (Reyhanlı'dan Katılacak)
8- Celal Yahyaoğlu ve Misafirleri-Suzuki Jimny
9- Mustafa Çalgın ve Ailesi-Jeep Cherokee
10-İlter Karataş ve Ailesi-Suzuki Grand Vitara

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Hatay Dağ Ceylanı Gözlemine gidiyor (21 Kasım Cumartesi)

ar Ergün ve 4 misafiri.
2- Erdinç, Aliye Ediboğlu ve Arkadaşları - Ford Ranger
3- Özgür, Hicran Bulut ve Çocukları-Daewoo
4- Levent Çokluk ve Ailesi-Nissan Terano
5- Mehmet Ali Çankaya ve Ailesi-Toyota Land Cruiser
6- Hikmet Güzelmansur ve Eşi-Land Rover Freelander
7- Hasan Çolakefe ve Ailesi-Suzuki Jimny (Reyhanlı'dan Katılacak)
8- Celal Yahyaoğlu ve Misafirleri-Suzuki Jimny
9- Mustafa Çalgın ve Ailesi-Jeep Cherokee
10-İlter Karataş ve Ailesi-Suzuki Grand Vitara
11-sedat bakır,gökhan sarsu,a.h.yıldırım-pajero

resimleri merakla bekliyoruz...

Merhabalar,

Hatay Dağ Ceylanı gözlemi ve Gölbaşı Gölü turunda aldığım fotoğraflardan birkaçı aşağıdadır, iyi seyirler. Bu güzel etkinliği organize eden başta Yaşar Ergün hocam ile emeği geçen herkese ve ayrıca taşıtlarında beni konuk eden Erdinç Edipoğlu ve ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. İsmet Ceyhun Yıldırım

_IGP0946.jpg

_IGP0945.jpg

_IGP0948.jpg

_IGP0947.jpg

_IGP0950_1.jpg

ellerine sağlık ismet bey resimler güzel ama sende daha fazla resim olması lazım diğerlerinide eklersen daha da güzel olur bu ara bende erdince teşekkür ediyorum benim yemek işini üzerine aldı tabii bende grubun çaycısı oldum nemutlu bize

9 günlük tatilin 2. yarısını şehir dışında geçirdiğimizden, bu güzel gezide aranızda olamadım.
Güzel, güneşli bir gün ve son aylarda Antakya'ya musallat olan o tozlu havadan arınmış, prıl pırıl bir gökyüzü altında çok güzel bir gezi olmuş.
Paylaşım için ve emeği geçen herkese teşekkürler...

İsmet Bey fotoğraflar için çok teşekkürler. Kareleriniz fotoğraf yarışmalarına gönderilecek türden.
Bu arada doğayı iyi tanıyan arkadaşlarla birlikte aynı araçta olmak çok büyük bir keyif. Diğer gezilerimizde bizden kaçamazsınız :smiley:

Sedat Bey çayınız mükemmel üstü, ellerinize sağlık :smiley:

Erdinç Bey güzel değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim, fırsat buldukça etkinliklerinizle tabiata açılmaya hazırım :smiley: Sedat Bey'e o nefis çayı için ayrıca teşekkürler. Sevgiler, saygılar.

_IGP0951.jpg

_IGP0952.jpg

ismet bey sen gezilere katılmaya devam ben sizlere zevkle çay yaparım içenlere afiyet olsun bende çay yapmaktan birilerininde içmesinde çok keyif alıyorum sağolun varolun

Herkese selamlar,

Telsiz ihtiyacı olan arkadaşlar için aşağıdaki linkte konu açtık. İhtiyacı olanlar isimlerini ve istedikleri miktarı aşağıda bulunan linkteki konu başlığı altında yazarlarsa, Yaşar Hocamız toplu sipariş verecek.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65203.0;topicseen

Telsizsiz araç kalmasın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,833
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON MESAJLAR

SON KONULAR