Gezenbilir Eskişehir Grubu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,651
Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu


Eğer Eskişehir grubu olarak böyle bir organizasyon yapılacaksa gelmek istiyoruz kız arkadaşımla. Çadırımız, tulumumuz mevcut ancak pek bir deneme fırsatımız olmadı. Çok iyi olur eğer gerçekleşirse. Yalnız 17-18 Mart olmazsa çok memnun oluruz çünkü ÜDS var. Yalnız öğrenci olduğumuzdan aracımız yok.
Bu organizasyon dışında Eskişehir ve civarlarında kamplı etkinlikleriniz ya da yürüyüşler olursa katılmayı çok isteriz.
 

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu

böyle bir organizasyon yapabiliriz,ama katılacaklar buradan bildirsin lütfen,aracı olmayanları buluşma yerinden aracı olanlar alır,katılacakların sayısı belli bir düzeye ulaşırsa kesinleştiririz,tarih belirleriz
hafta sonları doğa yürüyüşüne gitmek isteyenler esdoge (eskişehir doğa gezginleri) nin facebook sayfasını inceleyebilir
 

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu


Eğer gerçekleşirse biz 2 kişi olarak katılabiliriz. ESDOGE ile her bulduğumuz fırsatta yürüyüşlere katılıyoruz. Harika insanlardan oluşan bir grup.
 





Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu


Birkaç gün önce e-posta yolu ile projeyi gerçekleştiren ekip ile görüşmüştüm. Eskisehir kısmının işaretlenme çalısmalarının yapıldığını ve yaza kadar rehber kitabı çıkarmak istediklerini söylediler.
 

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu

tarih netlesirse bende katilirim ona göre program yapmam gerekir
 

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu

tarıh belırlenıpte bana uyarsa mutlaka gelırım ınsallah bı organızasyon olur
 




Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu

Arkadaşlar havalar iyi olursa 1 nisan pazar günü Avlakkaya'ya kampa gideceğim gelmek isteyen olursa haberleşelim.( yalnız gidecektim normalde )
 

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu

Vize haftası öncesi ancak sınav programına göre katılabilirim. Eğer sende uygundur dersen gelebilirim(gelebiliriz).
 

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu

Merhabalar. Önümüzdeki hafta sonu 30 kadar öğrenci ile hızlı trenle günübirlik bir Eskişehir turu düşünüyoruz. Gezi güzergahı, şehir içi ulaşım ve yemek yenilecek yer konusunda yardıma ihtiyacım var. Her türlü önerilerinizi bekliyorum.
 

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu



Merhabalar,


Şehir içinde her yere yürüyerek gidebilirsiniz. Bir ulaşım aracı kullanmanıza gerek yok. Bunun yanında tramvay kullanabilirsiniz. Eskişehir'de merkezde gezilecek yerler ilk aklıma gelen Odunpazarı Evleri, Lületaşı Müzesi, Eskişehir Arkeoloji Müzesi, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü, Adalar, Şelale Park, TCDD Müzesi. Aklıma gelenler bunlar. Çiğbörek yemenizi tavsiye ederim.

Bu linkte rehber bulabilirsiniz. Ayrıca siteyi incelemenizde faydalı olacaktır.


http://www.eskisehirkulturturizm.gov.tr/belge/1-93920/eskisehir-tanitim-brosuru.html
 

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu

Merhaba, belki işinize yarar düşüncesi ile yaya gezilecek bir taslak çalışması ekledim.
Odunpazarı'nda belediye otobüsleri ile Sazova Bilim-Kültür parkına gidilebilir, görülmesi gereken güzellikte bir yerdir veya yine Odunpazarı'ndan Kent parka gidilebilir, sahili ve adacıkları ile burası da görülmeye değer.



 



Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu

Çok teşekkür ediyorum bilgileriniz için. Tren garında indikten sonra ilk olarak şatonun olduğu Bilim Parka gitmek istiyorlar. Gardan oraya hangi araç ile ulaşabiliriz? Daha sonra da Odunpazarı Evlerine geçelim istiyoruz. Yukarıdaki haritaya göre biraz uzak.İkisinin arası yürünecek mesafede mi? Bir de en iyi çiğ börek nerede yenir? Tabi 30 kişiyi alacak bir yer olmalı.