GEZENBİLİR Admin Mesajlar 126 Tepkime Puanı 3 Yaş 25 Web www.gezenbilir.com 8 May 2008 #1 <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=21617">DÜZCE OFFROAD TEAM</a> - Serkan Tut <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=11722">HooK</a> - Koral Babacan <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=23338">eneskeskin</a> - Enes Keskin <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=10882">vitarajan</a> -
<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=21617">DÜZCE OFFROAD TEAM</a> - Serkan Tut <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=11722">HooK</a> - Koral Babacan <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=23338">eneskeskin</a> - Enes Keskin <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=10882">vitarajan</a> -
DÜZCE OFFROAD TEAM Kamp II Mesajlar 420 Tepkime Puanı 2 Yer DÜZCE 20 Mar 2009 #2 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Serkan Tut Doğum Tarihi ve Yeri: 1975 - Düzce Memleket: Düzce Semt: Merkez İlgi Alanı: Off-road, Amatör telsiz. Not: Doğa harikası Düzce için hep birlikte ele ele şehrimizi tanıtalım.
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Serkan Tut Doğum Tarihi ve Yeri: 1975 - Düzce Memleket: Düzce Semt: Merkez İlgi Alanı: Off-road, Amatör telsiz. Not: Doğa harikası Düzce için hep birlikte ele ele şehrimizi tanıtalım.
HooK Ana Kamp Mesajlar 60 Tepkime Puanı 0 Yer DÜZCE 24 Mar 2009 #3 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Koral Babacan Doğum Tarihi ve Yeri: 1971 - Tokat Memleket: Tokat Semt: Kalıcı Konutlar/Düzce-Merkez İlgi Alanı: Off-road,karavan,Doğa sporları
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Koral Babacan Doğum Tarihi ve Yeri: 1971 - Tokat Memleket: Tokat Semt: Kalıcı Konutlar/Düzce-Merkez İlgi Alanı: Off-road,karavan,Doğa sporları
eneskeskin Yeni Üye Mesajlar 13 Tepkime Puanı 0 Yer düzce 30 Mar 2009 #4 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Enes Keskin Doğum Tarihi ve Yeri: 1991 - Düzce Memeleket: Semt: Merkez İlgi alanı: Off-road, Doğa sporları.
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Enes Keskin Doğum Tarihi ve Yeri: 1991 - Düzce Memeleket: Semt: Merkez İlgi alanı: Off-road, Doğa sporları.
vitarajan Ana Kamp Mesajlar 79 Tepkime Puanı 0 1 Nis 2009 #5 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Doğum Tarihi ve Yeri: Memeleket: Düzce Semt: İlgi alanı: Off-road Meslek: Ticari ve Zırhlı Araç Üretim (Üretim Birim Yöneticisi). Medeni Hali: Evli, 3 çocuk. Araç: 2001 Vitara JLX 5 Kapı 3" yükseltme + A/T lastik Not: Arkadaşlar selam. Yaş 38, memleket Düzce, ikamet Adapazarı.
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Doğum Tarihi ve Yeri: Memeleket: Düzce Semt: İlgi alanı: Off-road Meslek: Ticari ve Zırhlı Araç Üretim (Üretim Birim Yöneticisi). Medeni Hali: Evli, 3 çocuk. Araç: 2001 Vitara JLX 5 Kapı 3" yükseltme + A/T lastik Not: Arkadaşlar selam. Yaş 38, memleket Düzce, ikamet Adapazarı.
KASABALI Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 Yer DÜZCE 21 May 2009 #6 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu slm arkadaşlar serkancım bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum ama ismaili göremedim buralarda)
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu slm arkadaşlar serkancım bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum ama ismaili göremedim buralarda)
XozzyX Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 24 Haz 2009 #7 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Ozan Akdağ Doğum Tarihi ve Yeri: 1976 - İzmir Semt: K.Konutlar İlgi Alanı: Doğa gezileri
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Ozan Akdağ Doğum Tarihi ve Yeri: 1976 - İzmir Semt: K.Konutlar İlgi Alanı: Doğa gezileri
alptaner Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 Yer Düzce 30 Haz 2009 #8 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: TANER ALP Doğum Tarihi 1971 İKAMET: KONURALP İlgi alanı: MOTOR, DOĞA SPORLARI, TREKKİNG,
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: TANER ALP Doğum Tarihi 1971 İKAMET: KONURALP İlgi alanı: MOTOR, DOĞA SPORLARI, TREKKİNG,
Z zoraki Ana Kamp Mesajlar 35 Tepkime Puanı 0 Yer DÜZCE/Kaynaşlı 4 Tem 2009 #9 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Cengiz ZENGİN Doğum Tarihi 1983 İKAMET: KAYNAŞLI İlgi alanı: MOTOR, DOĞA SPORLARI, TREKKİNG, Sitenin yeni üyesiyim doğa harikası yeşilin tüm renklerini bulabileceğiniz DÜZCE`mizi tanıtmaya bende varım.
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Cengiz ZENGİN Doğum Tarihi 1983 İKAMET: KAYNAŞLI İlgi alanı: MOTOR, DOĞA SPORLARI, TREKKİNG, Sitenin yeni üyesiyim doğa harikası yeşilin tüm renklerini bulabileceğiniz DÜZCE`mizi tanıtmaya bende varım.
P pit10_81 Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 6 Ağu 2009 #10 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Mustafa KAYABAŞI Doğum Tarihi ve Yeri: 30.12.1982 zonguldak Memleket: Düzce Semt: Merkez İlgi alanı: Doğa Meslek: Düzce İl Tarım Ziraat Müh. Medeni Hali: Bekar
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Mustafa KAYABAŞI Doğum Tarihi ve Yeri: 30.12.1982 zonguldak Memleket: Düzce Semt: Merkez İlgi alanı: Doğa Meslek: Düzce İl Tarım Ziraat Müh. Medeni Hali: Bekar
bilalr Welcome 4x4x4 Nirvana UNIMOG-TATRA Mesajlar 881 Tepkime Puanı 0 Yer 54.81 10 Ara 2009 #11 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Bilal Resul... 1964.Düzce... İkamet:Sakarya İş:memur... Araç:Suziki.GV.2.0.V6.5K... Hobi:Ofroad/Gezi/Piknik... Hemşerilerime ve site sakinlerine selamlar sevgiler....
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Bilal Resul... 1964.Düzce... İkamet:Sakarya İş:memur... Araç:Suziki.GV.2.0.V6.5K... Hobi:Ofroad/Gezi/Piknik... Hemşerilerime ve site sakinlerine selamlar sevgiler....
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 16 Ocak 2010 #12 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Fatih Turgut Doğum Tarihi: 01.09.1981 Memeleket: Düzce Semt: Gölyaka İkamet: Sakarya İlgi alanı: Off-road, Doğa sporları, avcılık Meslek: Otomotiv (üretim) Medeni Hali: Evli, 1 çocuk.
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Fatih Turgut Doğum Tarihi: 01.09.1981 Memeleket: Düzce Semt: Gölyaka İkamet: Sakarya İlgi alanı: Off-road, Doğa sporları, avcılık Meslek: Otomotiv (üretim) Medeni Hali: Evli, 1 çocuk.
dunyaufak Ana Kamp Mesajlar 21 Tepkime Puanı 0 Yer DÜZCE 23 Ocak 2010 #13 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Gökhan Uzun Doğum Tarihi: 08.10.1983 Memeleket: Düzce Semt: Gölyaka İkamet: Gölyaka - Merkez İlgi alanı: Off-road, Doğa sporları, avcılık Meslek: Esnaf Medeni Hali: Evli, 1 çocuk.
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Gökhan Uzun Doğum Tarihi: 08.10.1983 Memeleket: Düzce Semt: Gölyaka İkamet: Gölyaka - Merkez İlgi alanı: Off-road, Doğa sporları, avcılık Meslek: Esnaf Medeni Hali: Evli, 1 çocuk.
yldzm Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 Yer Düzce Web kulturyasa.blogspot.com 14 Ocak 2012 #14 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Mustafa Yaldız Doğum Tarihi: 15.09.1992 Memeleket: Düzce Semt: Aydınpınar Köyü İkamet: Küçük Mehmetler Köyü İlgi alanı: Doğa gezileri, Amatör rafting Meslek: Öğrenci Medeni Hali: Bekar
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Mustafa Yaldız Doğum Tarihi: 15.09.1992 Memeleket: Düzce Semt: Aydınpınar Köyü İkamet: Küçük Mehmetler Köyü İlgi alanı: Doğa gezileri, Amatör rafting Meslek: Öğrenci Medeni Hali: Bekar
bilalr Welcome 4x4x4 Nirvana UNIMOG-TATRA Mesajlar 881 Tepkime Puanı 0 Yer 54.81 28 Ocak 2012 #15 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu bilalr' Alıntı: Bilal Resul... 1964.Düzce... İkamet:Sakarya İş:memur... Araç:Suziki.GV.2.0.V6.5K... Hobi:Ofroad/Gezi/Piknik... Hemşerilerime ve site sakinlerine selamlar sevgiler.... Genişletmek için tıkla ... Araç Değişikliği...: D.Duster-1.5.cdi.4x4.Lauretta-Look.Pak.Güv.Pak.Deri Koltuk... 2012 model... 8)
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu bilalr' Alıntı: Bilal Resul... 1964.Düzce... İkamet:Sakarya İş:memur... Araç:Suziki.GV.2.0.V6.5K... Hobi:Ofroad/Gezi/Piknik... Hemşerilerime ve site sakinlerine selamlar sevgiler.... Genişletmek için tıkla ... Araç Değişikliği...: D.Duster-1.5.cdi.4x4.Lauretta-Look.Pak.Güv.Pak.Deri Koltuk... 2012 model... 8)
R rechargeable Kamp III Mesajlar 518 Tepkime Puanı 9 1 Tem 2012 #16 Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu merhabalar düzcedeki 4x4 bilen arkadaşlardan yardım rica ediyoruz terrano 2 ler için manuel ön porya kilit piyasada var mı? ya da başka bi aracınkinden bunlara manuel ön kilit yapabilecek bir usta var mı ?
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu merhabalar düzcedeki 4x4 bilen arkadaşlardan yardım rica ediyoruz terrano 2 ler için manuel ön porya kilit piyasada var mı? ya da başka bi aracınkinden bunlara manuel ön kilit yapabilecek bir usta var mı ?