Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,371

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)

Ben çok keyifli bir hafta sonu geçirdim. Katılan herkese çok teşekkür ederim.
Uzun süre unutamayacağım bir tatil oldu

Fotoğraflara geçelim :smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

IMG_3985.jpg

IMG_3990.jpg

IMG_3977.jpg

selamlar,
Güzel, eğlenceli ve yorucu bir gezi oldu. Hala kandime gelemedim. :smiley: Hava durumu, sivrisinekler, wc ve çevre temizliği bölgenin olumsuz yanlarıydı. buna rağmen vaktin nasıl geçtiğini anlayamadık. Kamp ateşi etrafında müzik ve patlamış mısır öne çıkan aktivitilerden oldu. alışlar mükemmeldi. Özellikle tarık ile yaptığımız son dalış bana göre sezonun en iyi daışıydı.

Seval hanım akadaşım bu güzel dalış gezilerini tekrarlarsanız benide pistlere geri döndüreceksiniz nerdeyse, hiç haberim yoktu bundan gözel geçmiş gözüküyo fotoları bekliyoruz arkadaşlardan bakim değişmişmi sarozda su altı yıllar sonra ;D ;D ;D

parodi' Alıntı:
Seval hanım akadaşım bu güzel dalış gezilerini tekrarlarsanız benide pistlere geri döndüreceksiniz nerdeyse, hiç haberim yoktu bundan gözel geçmiş gözüküyo fotoları bekliyoruz arkadaşlardan bakim değişmişmi sarozda su altı yıllar sonra ;D ;D ;D

Sizi pistlerde yeniden görmek bizleri pek bi sevindirir mösyö :smiley:
Arasaymışım keşke gitmeden önce.

Ve dalış başlıyor..

[attachment=1]

[attachment=2]

Ahçılarımız iş başında

[attachment=3]

Aile fotoğrafı, Kömür Hatırası :smiley:

[attachment=4]

IMG_4013_resize.jpg

IMG_4016_resize.jpg

IMG_4025_resize.jpg

IMG_4027_resize.jpg

Serdar nerde fotolarda boğuldumu puhahahahahahah ;D ;D ;D töbe töbe

[attachment=1]

Kim yetecek bu kadar menemen :(

[attachment=2]

[attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_4029_resize.jpg

IMG_4048_resize.jpg

IMG_4051_resize.jpg

IMG_4098_resize.jpg

IMG_4042_resize.jpg

Canımı çektirdiniz beeeee öfffff ;D ;D ;D ;D Zaten Mertle mıstafayı oturt ateşin tüpün başına düşünme gerisini hehehehehehe ;D ;D ;DKeşke arasaydın Seval ???
Ufuk sanki kaçırmış hepsini yemişsin gibi bi hal var hehehehehehe ;D ;D ;D ;D

Menemenden çok bibermen'e benzemiş ilk yapılan :D Balık tutan falan olmamış bea. Ben sırf balık tutmaya gelirdim :D

parodi' Alıntı:
Canımı çektirdiniz beeeee öfffff ;D ;D ;D ;D Zaten Mertle mıstafayı oturt ateşin tüpün başına düşünme gerisini hehehehehehe ;D ;D ;DKeşke arasaydın Seval ???
Ufuk sanki kaçırmış hepsini yemişsin gibi bi hal var hehehehehehe ;D ;D ;D ;D

Bir daha ki sefer söz, en önce seni arayacağım :smiley:
Biz dalıştan çok keyif yaptık aslında. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere vaktiğimizin çoğu yemekle geçti.
Mert menemen olayını çözdü sanırım sonunda.
Yakında mucizeler yaratabilir.
Kamyoncu lokantalarına rakip olacağım diye hırs yaptı :smiley:

Mezzy' Alıntı:
Menemenden çok bibermen'e benzemiş ilk yapılan :D Balık tutan falan olmamış bea. Ben sırf balık tutmaya gelirdim :D

Kansu ve Ercan yakalamayı denedi ama ne yazık ki hüsrana uğradılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR