Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,477
Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)

:smiley:d

karbogazı 30 01 2011 132.jpg

karbogazı 30 01 2011 148.jpg

karbogazı 30 01 2011 183.jpg

Etiketler

Selam arkadaslar benim cektigim fotograflar fiyasko.. mercek kirliymiş bu yuzden yayınlayamıyorum.. guzel bir geziydi aramıza yeni katılan cem ve oguz a tekrar hos geldiniz diyorum vallahi oguz ve kaplanı bu haftanın yıldızıydı burada kutluyoruz onu..tekrar yeni gezilerde gorusmek uzere.. fotografları bekliyoruz..:smiley:))

Herkese merhabalar, yine çok güzel bir gezi oldu. Sanırım hepimiz kara doyduk,hatta bir ara aşırı bir doygunluk bile oldu ;D ;D ;D
Herkese bu meyanda çok teşekkür ederim. Bol yardımlaşmalı, paylaşmalı bir gezi oldu. Özellikle teşekkür etme fırsatım olmayan Oğuz'a beni bıkmadan usanmadan, sabırla uğraşarak ve vurdurarak o gömüldüğüm kar havuzundan çıkarttığı için çok teşekkür ederim. Ayrıca sahip olduğu iş makinasına da hepimiz hayran kaldık. Paletli olsa ancak bu kadar olurdu :p
BU arada resimleri yüklemeyi beceremedim ??? ??? o işi Bora'ya havale edeceğim sanırım :D :D

ok Cem hallederiz :D çok keyifli güzel bir geziydi. fj40 olmasaydı gezi farklı olurdu :eek: iyiki gelmiş. suzukisini kullandığım hambi abi sana ayrıca teşekkürler ve tabiki aracında beni misafir eden Cem ve Esrayada ;) bende resimleri en büyük boyda çekmişim. :smiley:

Acayip Bir Yorgunluk Var Yarın Sabaha Tüm Resimleri Yüklicem Söz 107 Tane Var Aralarından Seçe Seçe En Güzellerini Bulmam Lazım :smiley:

kemal kardeşim defender sana şimdiden teşekkür ediyor karelerini bekliyor ;D boranın vincini taktırabilseydim benimde katkım olacaktı ancak kısmet bende saplandım kaldım sağolsun koca dev benide çekti çıkardı bu arada vurdurma yaparken emliyet kemeri takın ona göre sonra cama yapışırsınız :D :D :D ;D

İbrahim sanki tecrübe konuşuyor ;D ;D ;D
Toyota vurdurmuyordu sanki köklerinden söküyordu vallahi :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR