Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)
Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)
Selam arkadaslar benim cektigim fotograflar fiyasko.. mercek kirliymiş bu yuzden yayınlayamıyorum.. guzel bir geziydi aramıza yeni katılan cem ve oguz a tekrar hos geldiniz diyorum vallahi oguz ve kaplanı bu haftanın yıldızıydı burada kutluyoruz onu..tekrar yeni gezilerde gorusmek uzere.. fotografları bekliyoruz..))
Herkese merhabalar, yine çok güzel bir gezi oldu. Sanırım hepimiz kara doyduk,hatta bir ara aşırı bir doygunluk bile oldu ;D ;D ;D
Herkese bu meyanda çok teşekkür ederim. Bol yardımlaşmalı, paylaşmalı bir gezi oldu. Özellikle teşekkür etme fırsatım olmayan Oğuz'a beni bıkmadan usanmadan, sabırla uğraşarak ve vurdurarak o gömüldüğüm kar havuzundan çıkarttığı için çok teşekkür ederim. Ayrıca sahip olduğu iş makinasına da hepimiz hayran kaldık. Paletli olsa ancak bu kadar olurdu
BU arada resimleri yüklemeyi beceremedim ??? ??? o işi Bora'ya havale edeceğim sanırım
ok Cem hallederiz çok keyifli güzel bir geziydi. fj40 olmasaydı gezi farklı olurdu iyiki gelmiş. suzukisini kullandığım hambi abi sana ayrıca teşekkürler ve tabiki aracında beni misafir eden Cem ve Esrayada bende resimleri en büyük boyda çekmişim.
kemal kardeşim defender sana şimdiden teşekkür ediyor karelerini bekliyor ;D boranın vincini taktırabilseydim benimde katkım olacaktı ancak kısmet bende saplandım kaldım sağolsun koca dev benide çekti çıkardı bu arada vurdurma yaparken emliyet kemeri takın ona göre sonra cama yapışırsınız ;D