Gezenbilir Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,289

yuysal

Zirve
Arkadaşlar öncelikle çok ani oldu karar vermemiz o nedenden dolayı kusura bakmayın.Ama yinede buradan yeni başlık açarak gezi haberini tüm gezenbilir off-road cularınla paylaşmak istedim
8 temmuz Pazar günü saat 11;00 de şile yolu üzerinden çekmeköy sapağından sapıp çavuşbaşı ormanlarında bir Off- road gezisi düzenliyoruz Gelecek olan arkadaşların yiyecek ve içeceklerini önceden temin etmeleri gecikme olmaması açısından daha uygun olacaktır.
Buluşma yeri çekmeköy köprüsünün altı veya biraz ilerisinde uygun bir yol kenarı
Nasıl gelinir:Şile otobanını üzerinde tepeüstünü (ikea ve yeşilvadi konaklarının olduğu bölge) geçtikten sonraki ikinci sapak(çekmeköy sapağı)

Herhangi bir aksilik olursa beni 0532 500 43 71 nolu telefondan arayabilirsiniz.

Herkese saygılar;

Etiketler
Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz Pazar)

malesef yarın aranızda olamayacağım
bir arkadaşım trafik kazası yaptı onun yanına uğramam lazım
karışdan gelip yol vermeyen bir araç yüzünden kaldırıma çarparak 4 takla atıp 25 metre aşağı uçtuktan sonra fabrikanın duvarına çarpan bir lada dan sağ çıkması mucize bir kurtuluş
lpg sistemlerine hiç güvenmem ama böyle bir kazada patlamaması fikrimi değiştirebilir

Yücel abi geçmiş olsun.
Yüksel abi size de iyi eğlenceler diliyorum şimdiden.

Geçmiş olsun Yücel birdahaki sefere artık

Abi biliyorsun bizimkiler her yola gelirim de uzun yola gelmem diyor.Hatırladığım çoğu uzun yol maceramız sorunlu bitmişti malesef. :(

Can yol uzun sayılmaz köprüyü geçtikten sonra en fazla 10 km

Abi babam da gelince konuyu görüp bana sorar zaten ama kendisi de baştan benim söylediğim şeyi söyler bana.Köprüye kadar gelmek bile mesele bizim için.Bu tarafta toplanıldığında seve seve katılırız zaten biliyorsun.

Tabiki siz benden daha iyi bilirsiniz arabanın huyunu suyunu o yüzden fazla ısrar edemiyeceğim birdahaki sefere görüşürüz artık

Tabii ki abi,önümüzde daha çok vakit var zaten.Popülasyon olarak da bayağı bi yükselişe geçtik zaten.Eylül yağmurlarında Balabanlar,Lopezler bizi bekler ;D

Evet Can baya bir kalabalıklaştık artık gezilerde 10-15 araç oluyoruz böyle olunca eylül yağmurlarıyla balaban ve lopez gezilerinde sizin ve ilkerin mog olmazsa olmaz oldu valla.

O zaman ben İlker abi ve babamla görüşeyim yavaştan koçanları bastıralım. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

SON KONULAR

Geri