Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 426
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,058
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

EKARAIS' Alıntı:
Binek araçla gelmekten çekinmeyin. Birçok arkadaşımız binek araçla geliyor. Zincir, takoz ve çekme halatınız yanınızda olsun.

ne zinciri takozu , ben daha istanbul trafiğine bile çok fazla çıkmadım araçla :smiley:
bildiğiniz bayan şoför, başınıza bela olurum yolda :smiley:
istanbuldan gelecek arkadaşlardan bağlantı halinde olduklarınız varsa rica edebilir misiniz lütfen, çok istiyorum gelmeyi...

Etiketler

kamkac' Alıntı:
yol güzergahi belirtilmemis orayi nasil bulacagiz aladaglar ama neresi kiminle kontka kuracagiz... 05375225561 nolu telfona bilgi veren olursa sevinirim

Kamp alanına ulaşım:

Bolu merkezden Kıbrısçık istikametine gidin. Dağa çıkınca Gölcük sapağını göreceksiniz. Sapmadan Kıbrısçık yönüne devam edin. Bir süre sonra inişe başlayacaksınız. Yaylaya indiğinizde ileride sola doğru bir yol sapar. Burası Orman İşletmesi ve İzci kamplarına giden yoldur. Buraya sapın. Orman işletmesine gelince sağa dönün. Bu yol sizi Aladağ Göletine götürür. Yolda izci kampı diye işaret göreceksiniz. Sapmadan devam edin. Göleti geçince yol sağa doğru döner ve yayla evlerine gelirsiniz. Evleri geçince sağda bir çeşme bir de köprü var. Sağa girip köprüyü geçin. Göl sağınızda yine görünecektir. Solunuz ise ormandır. İleride yol sola doğru dönerek gölden uzaklaşır. Bu noktada sağınızda çitle çevrili bir arazi var. 100 metre ileriden sola doğru ormana giriyor ve kamp yerine varmış oluyorsunuz.

Selamlar
Efe

Merhabalar,
Organizasyondan bugün aldığım mail ile haberdar oldum ve katılmayı gerçekten isteyeceğim bir program olduğunu görünce de üzüldüm açıkcası
Bu kadar kısa sürede hazırlık yapıp katılmam imkansız ancak ilerleyen zamanlarda başka etkinliklerinize katılmak isterim.

Takip ediyorum konuyu,

Şimdiden tüm katılımcılara iyi eğlenceler dilerim...

Merhaba
Buluşma yeri ve saatini öğrenebilir miyim
Teşekkürler
Selamlar

cidowsky' Alıntı:
ankaradan aracıyla gidecekler eğer yer var ise bana özelden ulaşırsanız ne zaman yola çıkacağınıza dair haberleşirsek kendimi ona göre ayarlayayım teşekkürler
Cigdem merhaba, biz cuma sabah-ogle arasi gibi Ankara`dan yola cikacagiz , 1 kisilik yerimiz var - eger istersen seni de alabiliriz.
Cep: 0532-712 8201

Sevgili arkadaşlar
Bu sabah erken saatlerde, yaklaşık 5.30 gibi Bolu'dan geçtim... Sıcaklık -6 derece civarı idi... Kuru bir ayaz vardı... 1200 rakımdan itibaren çökmüş kar olduğu anlaşılıyor.. Sanırım 30-40 cm. den aşağı değil...
Hava yağacak gibi duruyordu.... Gri bulutlanmalar Bolu'nun üstünü tamamen kaplamıştı.Akşam tekrar geçtiğimde karanlıktı sabahki mevcut durumda bir değişiklik olup olmadığını anlamak mümkün olmadı.... Fakat Çamlıbel-Gerede arasında yine yoğun bulutlanma ve hafif sis vardı...Akşam 19.30 sıraları bu mevkide -4 derece idi sıcaklık... Birkaç da minik kar taneciğinin uçuştuğunu gördüm.....:smiley:)) Kanaatimce gece gelecek bir yağış kar olarak inecektir bu eksi değerlere bakarak.... Yağış olmazsa da mevcut karın eriyebileceğini sanmıyorum....
(Üzgünüm... Ankara'da işlerim uzayınca dönüş yolunda yapmayı planladığım -en azından İzcilik kampının civarına kadar gidip- yerinde tetkik etme planım suya düştü....:(((

tommycan' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar
Bu sabah erken saatlerde, yaklaşık 5.30 gibi Bolu'dan geçtim... Sıcaklık -6 derece civarı idi... Kuru bir ayaz vardı... 1200 rakımdan itibaren çökmüş kar olduğu anlaşılıyor.. Sanırım 30-40 cm. den aşağı değil...
Hava yağacak gibi duruyordu.... Gri bulutlanmalar Bolu'nun üstünü tamamen kaplamıştı.Akşam tekrar geçtiğimde karanlıktı sabahki mevcut durumda bir değişiklik olup olmadığını anlamak mümkün olmadı.... Fakat Çamlıbel-Gerede arasında yine yoğun bulutlanma ve hafif sis vardı...Akşam 19.30 sıraları bu mevkide -4 derece idi sıcaklık... Birkaç da minik kar taneciğinin uçuştuğunu gördüm.....:smiley:)) Kanaatimce gece gelecek bir yağış kar olarak inecektir bu eksi değerlere bakarak.... Yağış olmazsa da mevcut karın eriyebileceğini sanmıyorum....
(Üzgünüm... Ankara'da işlerim uzayınca dönüş yolunda yapmayı planladığım -en azından İzcilik kampının civarına kadar gidip- yerinde tetkik etme planım suya düştü....:(((

ben de bir yorum katıyım öyleyse :smiley:

son 3-4 gündür şehir merkezinde kuru , dağlardaki karın verdiği bir soğuk var.dağlar bembeyaz umuyoruz kamp gününe kadar kar yağar.
herkese selamlar :D

Katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler. keyifle geçireceğiniz bir kamp olurr. Bol bol resim çekip, paylaşırsanız bizde katılamayanlar resimlere bakarak, kamp keyfinizi paylaşmış oluruz , bilakiss Kamp ateşi etrafında toplanıp çaylarınızı yudumlarkenki yapacağınız sıcak sohpetleri yansıtan resimlerinizi paylaşırsanız bizde resimlere bakarakk o sıcaklığı paylaşalım, hayırlısıyla gider hayırlısyla dönersiniz inşallah

Arkadaşlar merhaba.Mitsubishi pajero aracım var. İstanbul dan eşim ile kampa Cumartesi sabahı itibarıyla katılmak isteriz.

Bu durumda;

1- Efe Karaismailoglu, İstanbul, 3 kişi + 1 köpek - kendi aracıyla (12 yaşında oğlum geliyor) (Cuma' dan)
2- Murat Albayrak Kdz Ereğli 2 kişi
3- Ender KURUTLU istanbul 3 kişi
4- Ertürk- Ankara- 2 kişi - kendi aracıyla
5- Ayça Yıldırım İstanbul - 1 kişi
6- Adnan Akgün Kdz Ereğli 2 kişi - kendi aracıyla
7- Cenk SARIKAYA Istanbul 2 kişi - Kendi aracıyla
8- Güncel Özak İstanbul 1 kişi - araç yok
9- Çiğdem AVCI Ankara 1 kişi - Araç Yok
10- Oben Miçooğulları Karabük 1 Kİşi-Kendi aracıyla
11- Volkan Çağlar Yıldıran Bolu 1 Kişi - araç yok
12- Çağrı Taşlı - Bolu - 2 Kişi - Kendi aracıyla
13- Levent Sepici - İstanbul - 2 kişi - Kendi aracıyla
14- Burak Dokur - İstanbul - 3 kişi - Kendi aracı ile
15- Altug Özsoydaş - İstanbul 2 kişi - Kendi aracı ile
16- Serhan Ateş Yağız - İstanbul 2 kişi - Kendi aracı ile
17- Funda Erhan - İstanbul
18- Faruk ŞEKERCİ - ANKARA 2 kişi - kendi aracı ile 97 xj
19- Yakup KARAHASAN - Istanbul - 9 kişi - kendi araçlarımız ile (2 adet 4x4, 1adet binek araç),
20- Şenol EŞİYOK - kdz.Ereğli 3 kişi - kendi aracıyla
21- Sedat Açıl - İstanbul 3 Kişi - Kendi aracıyla
22- Mustafa KARAHASANOĞLU - İstanbul - Kendi aracıyla
23- Zafer-İpek-Arel SALAR - İstanbul Kendi Aracı İle
24- Arda - Ufuk Ozcelik - Ankara - Kendi araci ile ( cuma dan )
25- Seyhan ve Ates Karaca, Alper Uluis - Istanbul - kendi araci (4x4)
26- Senan Ansen ve Ebru Akın - Kendi aracıyla
27- Sina Kılıç ve Alper Atmaca - İstanbul - Kendi aracı (4x4)
28- Aras, Arzu Soycaner - İzmir - Kendi aracı ile (Cumartesi sabah varış)
29-Mustafa Selma ELBAŞ 2006 Pajero İstanbul

Zaman 18 Şubat Cuma · 20:30 - 23:00

--------------------------------------------------------------------------------

Yer KIZILDERİLİ CAFE

--------------------------------------------------------------------------------

Oluşturan KIZILDERİLİ CAFE FUN CLUB

geç gideçekler uğrayabilir :smiley:)

29-30-31 Ocak tarihleri arası 4 kişi kamp yaptık aynı alanda, fotoğraflarını sonra paylaşırım :smiley:

Bişey sormak istiyorum, aynı bölgeden gidenler konvoy oluşturucakmı yoksa herkes bireysel olarak gidişmi sağlıycak bir fikriniz varmı.

Programımda bir degişiklik olmassa katılmayı bende arzu ediyorum arkadaşlara selamlar ;) ;)

ankaradan aracıyla gidecekler eğer yer var ise bana özelden ulaşırsanız ne zaman yola çıkacağınıza dair haberleşirsek kendimi ona göre ayarlayayım teşekkürler
Cigdem merhaba, biz cuma sabah-ogle arasi gibi Ankara`dan yola cikacagiz , 1 kisilik yerimiz var - eger istersen seni de alabiliriz.
Cep: 0532-712 8201

UFUK BEY MERHABA BENİM O SAATLERDE İŞTEN İZİN ALMA DURUMUMU SORUNLU :D AKŞAM EFE ABİ BENİ BOLU OTOGARDAN ALACAK İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER.

İstanbuldan gelmek için kamp yerini tarif edebilir misiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri