Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 426
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,098
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

aTa1' Alıntı:
Hakan hocam memnun oluruz, çoğu arkadaşı tanımıyorum zaten bari siz gelin :smiley:)

bizde belki sizleri tanımıyoruz ama inanın hiç yabancılık çekmezsiniz bu ekibin çoğu bi aile gibi oldu zaten :D

Etiketler

kahve bahane zaten..yazın aynı yerde kamp yapılmıştı ve benim gezenbilir ile ilk tanıştığım geziydi..çok güzel bir yerdi kışın apayrı güzelliklere büründüğüne eminim..benim gibi dağlara sevdalanmış birisi için çok keyifli olacağı kesin..

merhaba yeniden,
binek otomobil gidilecek yer için uygun mudur?

Çocukların gelmesi uygun mu? Yaş 12..

btuysuz' Alıntı:
merhaba yeniden,

Sayın Barış Bey,
Bizde 3 araç var ve bir tanesi binek.Çok yüksek kar yağmadığı sürece kamp alanına kadar ulaşmayı düşünüyorum.Önden 4x4 ler nasıl olsa iz yapacaklardır.
Temkinli bir sürüş ile aracı kamp alanına yetiştiririz herhalde :smiley: Olmazsa çekilmeye razı geleceğiz :smiley:
Anladığım kadarı ile Bolu'dan sonra asfaltta 1600 metrelere tırmanış yapıldıktan sonra 1350-1400 metre seviyelerine inilecek.Asfalttan çıkıldıktan sonra kamp alanına kadar fazla rakım tepilmeyecek.
Cumartesi öğleden sonra yağış olacakmış.Rakım düşünülürse kar şeklinde olacak.Pazar günüde yağacakmış.Yani orada iken kar yağışı olacak.Bu durumda gidişi değilde dönüşü düşünüyorum.
Araziyi bilmediğimden bende merakla o günü bekliyorum :smiley:

Adnan hocam sizin sadece çırağınız olurum ..Malzemeleri getiyorum tavayı şenol hocamız getirecek sizede artık yapmak düşer :smiley::smiley:

Merhabalar
İstanbul'dan 2 kişi kendi aracımızla katılmayı düşünüyoruz. Mümkün müdür? :smiley:

Mail adresime bugün düştü, çok geç benim için ,,,,yazık......

funda' Alıntı:
Adnan hocam sizin sadece çırağınız olurum ..Malzemeleri getiyorum tavayı şenol hocamız getirecek sizede artık yapmak düşer :smiley::smiley:

Problem yok Funda yapılacaksa yaparız yinede senden püf noktalarını alırız eksik malzeme varsa getireyim.

Kazasız belasız eglenceli bir kamp olur inşallah

thozcan' Alıntı:
Çocukların gelmesi uygun mu? Yaş 12..

MERHABA evet 12 yaş gelmesi için uygun bi yaş çocugunuzun efe beyinde yaklaşık aynı yaşda oğluda geliyor. eğer giyim olayı sağlamsa ve kış şartlarında dayanıklı bi çocuksa eğleneceğine bahse girerim.

geçen yıl kızağımız bile vardı ;D Funda bu yılda kızağını alıp gelecekmisin bi kızak yaptırmışmıydın sanayide yada alacakmıydın yenisini böyle bi muhabbet geçmişti ama seninlemiydi tam hatırlayamadım :D

Geçen sene kampta konuşmuştuk bu kızak olayını Funda hnm ile.
Carrefour veya Bauhaus'dan uygun bir fiyata aldığından bahsetmişti.
Bu sene yeni alma durumu olan varsa, bir tane de benim için alabilir mi acaba? Kampta ücretini takdim ederim.

btuysuz' Alıntı:
merhaba yeniden,
Barış bey geçen sene kamp alanına kadar binek araçlar gelmişti yinede kar lastiğiniz yoksa mutlaka zinciriniz olsun. Kar lastiğiniz olsada zinciriniz olsun trafik ceza yazabilir kolay gelsin.

Züpürge' Alıntı:
Merhabalar
İstanbul'dan 2 kişi kendi aracımızla katılmayı düşünüyoruz. Mümkün müdür? :smiley:
Niye mümkün olmasın listeye adınızı ekleyin sayfaları gerilere doğru biraz okuyun iyi eğlenceler.(Kamp malzemelerinizi gözden geçirin)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri