Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 426
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,098
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

tommycan' Alıntı:

Güncel Özak' Alıntı:
sanırım ben başlattım. üzgünüm :(

Burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Forum denen şeyin amacı da bu değil mi! Özüre, üzgün olmaya gerek yok. Kampa gidiyoruz, kampaaaa. Esas malzemeleri tamamlayıp da kampa gelmezseniz o zaman fena ;D.

Zaten yukarıda liste var. Yoklama yapacağım ;D. Gelmeyene bir daha tüyo falan yok.

Etiketler

Yaa bu kamp işleri beni çok üzüyor ;D Tarih gelsin diye heyecanla bekliyoruz sonra göz açıp kapayıncaya kadar bitiyo :smiley:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bu işe de el atsın :smiley: Kamp izni diye bir izin modeli koysun çalışanlara yaw ....

nordic1903' Alıntı:
Yaa bu kamp işleri beni çok üzüyor ;D Tarih gelsin diye heyecanla bekliyoruz sonra göz açıp kapayıncaya kadar bitiyo :smiley:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bu işe de el atsın :smiley: Kamp izni diye bir izin modeli koysun çalışanlara yaw ....

;D ;D ;D
BOBO Beğendi.

nordic1903' Alıntı:

Kamp izni iyiymiş. :smiley:

Geçen sene Aladağ Göletindeki kampımızda bir yürüyüş yapmıştık. 11 km'lik yürüyüşten bir görüntü. Güzel kar vardı. Kamp fotoğlarını bulamadım. Hiç çekmedim mi acaba!

DSCN0004.jpg

Geçen kampın raporundan birkaç resim çaldım. Süpermiş vallahi. Hele o yemekler güveçler, kavurmalar, sucuklu yumurtalar, helvalar, kuymaklar, mangalda etler, daha neler neler...

Adnan'ın mutfağına bakar mısınız lütfen. :eek: Gerçi o kampta daha ne mutfaklar kurulmuştu. Ama Adnan'ın ki bir bölük askere yetecek sahra mutfağına benziyordu. :D

Akşam akşam aç karına hiç iyi olmadı ???

Var ya... İçim kıyıldı. Ben yemeğe gidiyorum.

bolu 17.jpg

DSC_0402.jpg

DSC_0384.jpg

Efe abi merhaba

sanırım ben başlattım :D
konunun bütünlüğü açısından benim kamp malzemesiyle alakalı mesajlarımı silebilirsiniz.

bu kamp benim katıldığım ilk kamptı ve botlarım haricinde hiçbir malzemem yoktu.ancak Mustafa amca sayesinde hiç sorun yaşamadım :D
gerçekten çok keyifliydi.bundan sonra katıldığım 5-6 kampta ihtiyaç duyduğum malzemeleri yavaşça almaya başladım.yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem en başta iyi bir bot ve mont daha sonra eksikleri görerek kamp malzemesi almalarıdır.

bu sene trekkinge ben de katılmayı istiyorum :D geçen sene biz kamp alanına vardığımızda siz çıkmıştınız :D
selamlar

1- Efe Karaismailoglu, İstanbul, 3 kişi + 1 köpek - kendi aracıyla (12 yaşında oğlum geliyor)
2- Murat Albayrak Kdz Ereğli 1 kişi
3- Ender KURUTLU istanbul 3 kişi
4- Ertürk- Ankara- 2 kişi - kendi aracıyla
5- Ayça Yıldırım İstanbul - 1 kişi
6- Adnan Akgün Kdz Ereğli 2 kişi - kendi aracıyla
7- Cenk SARIKAYA Istanbul 2 kişi - Kendi aracıyla
8- Güncel Özak İstanbul 1 kişi - araç yok
9- Çiğdem AVCI Ankara 1 kişi - Araç Yok
10-Oben Miçooğulları Karabük 1 Kİşi-Kendi aracıyla
11-Volkan Çağlar Yıldıran Bolu 1 Kişi - araç yok
12- Çağrı Taşlı - Bolu - 2 Kişi - Kendi aracıyla
13- Levent Sepici - İstanbul - 2 kişi - Kendi aracıyla

Efe bey mantı,karides ,çinekoplar ve bagajda unutulup geri giden kabak tatlısı var. :D ;D

100_1506.jpg

100_1515.jpg

100_1521.jpg

100_1533.jpg

21012010(002).jpg

Unutulmuş kabak tatlısı mı??? Bunu bilmiyordum. Bundan sonra Adnan' ın arabası köşe bucak aranacak :D. O kadar çok yiyecek getiriyorki bazen başroldeki yiyecekler (burada kabak tatlısı oluyor) unutuluyor. Çok üzüldüm ben şimdi :(

Yalnız o kavurmalar akıllara zarardı :eek: Nasıl yediğimi hatırlamıyorum. ::smiley:

EKARAIS' Alıntı:
Unutulmuş kabak tatlısı mı??? Bunu bilmiyordum. Bundan sonra Adnan' ın arabası köşe bucak aranacak :D. O kadar çok yiyecek getiriyorki bazen başroldeki yiyecekler (burada kabak tatlısı oluyor) unutuluyor. Çok üzüldüm ben şimdi :(
Kabak tatlısını arabayı boşaltıken gördüm inanın çok üzüldüm hemen akşam sizin gibi hoş sohbet arkadaşlarla boğuverdik. :D :'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri