Değerli Gezenbilir Ailesi, bu gün Kurumcu Ormanları Yürüyüşümüzü hepbirlikte gerçekleştirdiğimiz arkadaşlarımın hepsine tek tek katılımları ve katkıları için teşekkürler ediyorum...
Parkurumuzu 14.5 km. dağ ve orman arazisinde yürüyerek başarı ile tamamladık ve yürüyüş sonrasında sucuk- ekmek partimizi de ihmal etmedik, bu arada birde Çeltikçi'de çay içmeyide ihmal etmedik
Yeni etkinlerde yeniden bir araya gelmeyi diliyorum, hepinize selamlar, sevgiler..
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011)
tamam hatırladım;
once solda yazdıgın yazıların solunda yani fotografınıncıkacagı yerin ustundeki
buyuk puntoyla rumuzun yazıor sana ona tıklıorsun,
ordan sonra ozellikler acılıor ordan bi cok sey ayarlanıor sanırım ama bı cogu bendede ayarsız,
neyse konumuza donelim orda kimlik ayarları die bişi var
ona tıklıosun işte ordanda foto , kan grubu, organ nakli kabul ayarı filan , bütün bütün herseyi yapıosun işte boyle , takıldıgın yer olursa bida anlatırım 3 cüyü anlatmam ama
yuw salla foton ossa nolur ommasa nolur,
ama yok illa benim bir kedim bile yok nede pisküvitim, bari fotom olsun dersen ,
bence fotonun boyutunu kuccculltt orasını nasıl yapcagını bilio musun?
bilmiosanda ogren, bilmemek ayıp dil ,
uf ya yemek yedim uykum geldi zaten, sen daha bi foto bile yuklıyemedin
kedileri sevmem, pisküviti de sabah yemiştim, foto çokda lazım değil ama şekil olur hemde denizde kimdi sorularını cevaplar
foto küçültmeyi biliyorum
bende yemek yedim geldim ondan yüklemedim
hatta şimdi üzerine bide bol köpüklü türk kahvesi yapıp basan uykuları dağıtcam ;D ;D