S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 16 Ocak 2012 #33 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) murat çelik' Alıntı: harbi güzel çekmişin fırat sende takıl bi makınada sana lazım Genişletmek için tıkla ... Küreğe kalmıyım diye fotoğraf çektim Bu arada Serkan'cım çok teşekkür ederim Yakıtının yarısı benim ayakları ısıtmaya çalışırken ziyan oldu
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) murat çelik' Alıntı: harbi güzel çekmişin fırat sende takıl bi makınada sana lazım Genişletmek için tıkla ... Küreğe kalmıyım diye fotoğraf çektim Bu arada Serkan'cım çok teşekkür ederim Yakıtının yarısı benim ayakları ısıtmaya çalışırken ziyan oldu
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 16 Ocak 2012 #34 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) Bu keyifli gün için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, iyi ki varsınız
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) Bu keyifli gün için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, iyi ki varsınız
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 16 Ocak 2012 #35 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) murat çelik' Alıntı: delikanlı arkadaslar görmüşler benı derede yuzerken sanırsam o yuzden adımız cıktı tatlı su offroad cusuna ne deyım ;D Genişletmek için tıkla ... Murat Mevzu senin şahsına yazılmış değil,tatlı su off-road'cısı deyim olarak kullanılmış sanırım.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) murat çelik' Alıntı: delikanlı arkadaslar görmüşler benı derede yuzerken sanırsam o yuzden adımız cıktı tatlı su offroad cusuna ne deyım ;D Genişletmek için tıkla ... Murat Mevzu senin şahsına yazılmış değil,tatlı su off-road'cısı deyim olarak kullanılmış sanırım.
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 16 Ocak 2012 #36 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) HmdTkmn' Alıntı: Murat Mevzu senin şahsına yazılmış değil,tatlı su off-road'cısı deyim olarak kullanılmış sanırım. Genişletmek için tıkla ... burda benım şahsıma yazılan bır sey yok abi butun arkadslar vardı orda cogul kullannılmış bir kelime
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) HmdTkmn' Alıntı: Murat Mevzu senin şahsına yazılmış değil,tatlı su off-road'cısı deyim olarak kullanılmış sanırım. Genişletmek için tıkla ... burda benım şahsıma yazılan bır sey yok abi butun arkadslar vardı orda cogul kullannılmış bir kelime
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 16 Ocak 2012 #37 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) Sentinel' Alıntı: Küreğe kalmıyım diye fotoğraf çektim Bu arada Serkan'cım çok teşekkür ederim Yakıtının yarısı benim ayakları ısıtmaya çalışırken ziyan oldu Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun kardeşim, bende eşlik ettiğin için teşekkür ederim
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) Sentinel' Alıntı: Küreğe kalmıyım diye fotoğraf çektim Bu arada Serkan'cım çok teşekkür ederim Yakıtının yarısı benim ayakları ısıtmaya çalışırken ziyan oldu Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun kardeşim, bende eşlik ettiğin için teşekkür ederim
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 16 Ocak 2012 #38 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) murat çelik' Alıntı: burda benım şahsıma yazılan bır sey yok abi butun arkadslar vardı orda cogul kullannılmış bir kelime Genişletmek için tıkla ... Latife olsun diye yazılmış boşver.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) murat çelik' Alıntı: burda benım şahsıma yazılan bır sey yok abi butun arkadslar vardı orda cogul kullannılmış bir kelime Genişletmek için tıkla ... Latife olsun diye yazılmış boşver.
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 16 Ocak 2012 #39 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) ağaçlar, balık, kar hepsi süper. ellerinize sağlık
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) ağaçlar, balık, kar hepsi süper. ellerinize sağlık
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 16 Ocak 2012 #40 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) başka kimlerde fotoğraf var, bekliyoruz.... Ben bugün aracı kurtarmaya çalışmaktan fazla fotoğraf çekemedim
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) başka kimlerde fotoğraf var, bekliyoruz.... Ben bugün aracı kurtarmaya çalışmaktan fazla fotoğraf çekemedim
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 16 Ocak 2012 #41 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) bende biraz var ama ekleyemiyorum bir de jamiroquai eşliğinde off road videomuz var Judasa girmiyorum bile..
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) bende biraz var ama ekleyemiyorum bir de jamiroquai eşliğinde off road videomuz var Judasa girmiyorum bile..
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 16 Ocak 2012 #42 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) Amir Abi'nin gelişini son anda kayda alabildim, harikaydı. Amir Abi'nin usta pilotajı ve Discoverer STC kara meydan okudu http://www.dailymotion.com/video/xnpnr3_p1110709_auto
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) Amir Abi'nin gelişini son anda kayda alabildim, harikaydı. Amir Abi'nin usta pilotajı ve Discoverer STC kara meydan okudu http://www.dailymotion.com/video/xnpnr3_p1110709_auto
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 16 Ocak 2012 #43 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) . [attachment=1]
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 16 Ocak 2012 #44 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) . [attachment=1]
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 16 Ocak 2012 #45 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) . [attachment=1]
K kuzeybaris Ana Kamp Mesajlar 21 Tepkime Puanı 0 16 Ocak 2012 #46 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) ...takip...
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 16 Ocak 2012 #47 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) . [attachment=1]
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 16 Ocak 2012 #48 Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012) . [attachment=1]