Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 240
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,934

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012)

yardımlaşma başka arkadaşlık bambaska hamsi dahada bir baska idi hala hamsi kokusu var bende tesekkur ederım tüm arkadaşlara faruk bey e ayrıca tesekkurler beni aracında misafir etdigi için kar da süperdi ya ;D

Arkadaşlar,siz offroad için yoldan geçerken Yukarı çanlı (Soğuk su) yolun kenarında yürüyen 5 delikanlıdan( ;D yaş ortalaması 60) biri de bendim.Biz kahveden itibaren 1 km. yürüdükten sonra orman yoluna daldık.Bildiğiniz gibi kar derindi hızımız normal hızın 1/4 idi. Arkadaşlarıma şimdi offrodcuların Işık dağına giderken açtığı ize ulaşır tekerlek izlerinden rahatca geliriz diyordum.Tamam buraya kadar çıkmamışlar ama az ilerde şehitler çeşmesinin olduğu bir düzlük var kesin oradadırlar......vb.diyerek 7,5 saat yürüdük.Hiç ize rastlamayınca hayal kırıklığına uğradım.Bunlar tatlı su off rodcusu mu yoksa dedim. ;D ;D Bir de baktım ki Çerkeş-Ankara asfaltının 15 M altındaki yol kavaşağına düzeni kurup hamsi yemişsiniz.Afiyet olsun.Madem kara girmeyecektiniz Güvenç in orada hamsi partisi yapabilirdiniz.O kadar masrafa yazık.Sevgilerimle. ;D ;D ;D

.

Kızılcahamam-20120115-00090.jpg

aslankurt72' Alıntı:
Arkadaşlar,siz offroad için yoldan geçerken Yukarı çanlı (Soğuk su) yolun kenarında yürüyen 5 delikanlıdan( ;D yaş ortalaması 60) biri de bendim.Biz kahveden itibaren 1 km. yürüdükten sonra orman yoluna daldık.Bildiğiniz gibi kar derindi hızımız normal hızın 1/4 idi. Arkadaşlarıma şimdi offrodcuların Işık dağına giderken açtığı ize ulaşır tekerlek izlerinden rahatca geliriz diyordum.Tamam buraya kadar çıkmamışlar ama az ilerde şehitler çeşmesinin olduğu bir düzlük var kesin oradadırlar......vb.diyerek 7,5 saat yürüdük.Hiç ize rastlamayınca hayal kırıklığına uğradım.Bunlar tatlı su off rodcusu mu yoksa dedim. ;D ;D Bir de baktım ki Çerkeş-Ankara asfaltının 15 M altındaki yol kavaşağına düzeni kurup hamsi yemişsiniz.Afiyet olsun.Madem kara girmeyecektiniz Güvenç in orada hamsi partisi yapabilirdiniz.O kadar masrafa yazık.Sevgilerimle. ;D ;D ;D
bizler oturup hamsiyi evimizde de de yıyebilirdik ama paramızın coklugundan ne yapacagımızı bılmedımızden ışık dagının dibindede olsa gidelim orda hamsi yiyelim dedik bizim araclar dedigin gibi tatlı suda daha ıyı gıdıyorlar benım şahsıma aıt araç yuzmeyı de ögrendi sanırım bunu benım arkdaslarım bılırler nasıl yuzdugunu gördulerde cok da heycanlı yazmısın arkadasım biz ancak boyle etkınlık yapabılıyoruz daha ıyısını yapan olursa yapsında bız de onlara takılıp gezelım. masrafı kımse kafasına takmasın bizde eglence için para cok arkadaşım tesekkur ederim bizi düsündügün için ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR