Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)
Selam Arkadaşlar,
İsmim Ali NAR birkaç yıllık üyeyim ama sadece internetten takip edebiliyorum.Valla ne diyim harika bir etkinlik olmuş. Işık dağının bildiğim yerleri var ama orası Salın Köyü, Yağcı Hüseyin Köyü sanırım çıktıktan sonra bir küçük göl var gittiğiniz yer onun etrafı mı yoksa bilmediğim başka bir yer mi. Orası değilse tarif edebilir misiniz? Ben hep eşimle birlikte biraz daha çıkıyorsun yaylanın en yüksek yeri sayılır bir pınar var tepelik bir yer piknik alanı olarak da kullanılıyor ama çok gelen olmuyor. Ama manzarası mükemmel tepe olduğu için ağustosta bile eser oraları. Yol kıvrılıyor iyice zemine iniyorsun orada birkaç seyrek yerleşilmiş ev var. Oradan bakınca biz tepenin başında oluyoruz. 5-6 kez kamp yaptık orada çok seviyoryuz orayı. Ama şu an eşim yurtdışında Temmuzda geliyor. Umarım yeni etkinliklere birlikte devam ederiz. Yalnız olmak çok güzel tam dinlenme ama belki böyleside güzel olabilir. Denemeden göremeyeceğiz. Resimleri lütfen paylaşmaya devam edin gitmiş kadar oluyorum. Hepinize kolay gelsin umarım görüşürüz.