Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,757

yuysal

Zirve
Mesajlar
1,549
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar merhaba;

Geçtiğimiz 3 hafta sonunu boş geçirmediğimizden bu hafta sonunu da boş geçmek ayıp olur diye birşeyler yapma gereği duyduk.
Bu hafta sonu seçim olmasından dolayı 21-07-2007 cumartesi öğleden sonra Ağaçlı civarında göller bçlgesinde off-road gezisi yapmaya karar verdik.

Buluşma yerimiz Kemerburgaz shell benzin istasyonu saat 13:30
Zaman kaybı olmaması açısından yiyecek ve içeceklerimizi daha önce temin edilmesi rica olunur . Zaten ağırlıklı off-road olacağı için,yemek işini akşam üstü göl kenarında ufak bir ateşte sucuk ekmek şeklinde yaparız.

BULUŞMA YERİNE NASIL GİDİLİR: Tem'den köprüyü geçtikten sonra Kemerburgaz sapağına sapıp Kemerburgaz tabelalarını takip ederek beton yola giriyorsunuz, 3km. kadar sonra ilk sağ sapaktan, Kemerburgaz muayene istasyonu tabelasından bölünmüş yoldan tali yola çıkıyorsunuz, yokuştan aşağıya indiğinizde kemeri göreceksiniz sola doğru devam edip kemerin altından geçin bölünmüş yola gireceksiniz, 2-3 km. düz devam edin Shell'i solda göreceksiniz.
Tel numaram: 0532 500 43 71

Herkese saygılar;
 

Etiketler

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

Merhaba Serkan;
Aportta mı bekliyordun Serkan'ım hemen cevabı yapıştırmışsın valla :D :D :D
 


Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

Listeyi yarın oluşturmaya başlarız kimlerin geleceği hele bi şekillensin(gerçi çoğu belli ama) ;D
Tüfek hala bagajda geziyorum malum ayılar sadece ormanlarda değil ;) ;)
 




Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

ben ok...neler almamız gerekir yanımıza..
 


Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

Valla Serkan seni tebrik ediyorum..bravo...bir off_roadcudan bu beklenir.(Heyecanını)
 





Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

Selam herkese ben kapı numaramı hala sökmedim haberiniz olaaaaa... :smiley: :smiley: :smiley:

Gerçi biz kapıdaki yani görseldeki numaraya itibar etmeyiz,bizim için esas olan gönüllerde numara alıp orda sevilmemizdir....( Abiler bunun üstüne bir kaç sevgi sözüde bizi ihya eder)
 


Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

aslında anadolu yakasında oturmak varmış bu tarafta faruk gibi bir arkadaş yokki her akşam hazır kıta geziye beklesin :smiley:
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Mesajlar
1,524,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst