Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,747
Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Bu güzel organizasyona konu harici mesaj yazılmaması rica olunur. Nice gezilerde birlikte olmak dileği ile..

Etiketler

harika çok kolaygibi görünüyor baya ilgi görenler beni daha çok bu işe çekti yakında bende katılırım...

misafir olarak gelsem kabul ederlermi acaba beni çok heycanlandım anlatamam inanın...

arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum tanışmak için ve davatiçin elimden gelen herşeyi yaparım yardımcı da olabilirim...

Gecegezer kardeşim sen gel bu grup seni gecede gezdirir gündüzde. ;)

Merhabalar,
Başka bir başlıktaki şu aşağıdaki mesaj dikkatimi çekti.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23054.msg183024#msg183024
Keşke görevli araçlar da dahil Suzuki olsaymış bizim etkinliğimizde. Ya da en azından Japon oluverseymiş.
Etkinliğimizin böyle malzeme olması hiç hoş değil. İlgili başlıkta cevap vermeyi düşündüm ama orda zaten ortalık karışmış.
Bu vesileyle Suzuki etkinliğini tertipleyen ve katılan herkese bir katılımcı olarak kendi adıma tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Suzuki gezisinde görevli olmaktan ben çok keyif aldım, güzel geziydi, güzel ortamdı, güzel insanlardı... Zaten orada görevli olan hiç kimse bu tarz konulara girmediler, aracım kırılıp kaldığında bir LR Defender çekmişti beni sanayiye kadar, Suzuki'de olabilirdi çeken. Off road dayanışma ve yardımlaşma işidir, samimiyetten doğan takılmalar olacaktır ama dozunu iyi ayarlamak gerekir bence. Bence onca aracı oraya toplayabilen ve bu şekilde güzel bir gün geçirilmesini sağlayan Suzuki kullanıcıları bu tarz şeyler takmamalı ;)

Merhabalar,
Yukarıda Şenol hocamın link'ini verdiği sayfayı inceledim ve eski bir cj5 kullanıcısı olarak hiç bir zaman başka araçları küçümsemeden gezilerimizde beraber yardımlaşma ve kardeşlik içinde olduk yalnız aşağıda yazılanlar bir kaç kez kardan ve çamurdan cj5 kurtaran bir SUZUKİ kullanıcısı olarak beni çok üzdü yorumu açık bırakıyorum......

-Suzukilerin gittiği kolay yollar bize uymaz. (jyrays)
-Yada herkesin arkasına suzuki bağlıyoruz.(jyrays)
- Özür dilerim ,sitenize yeni üye oldum cj5 imle geziye katılmak istiyorum ama çekecek bir suzukim yok nerden temin edebilirim ,el telsizi gibi olmayanlarada çekmek için suzuki veriyormusunuz? (beatrix)
- mrb ergün abi suzukiciler buluşmasına bi link atalım istiyorsan istemediğimiz kadar suzuki çıkar herhalde herkese birer tane düşer baştan soliyim ben tek kapı istiyorum bnm cj kısa uzun suzuki şık durmaz arkasında esnetik bozulmasın(çağrı ali)
-----kelimeler aynen yazanların yazdığı gibidir yazım hataları benden kaynaklanmıyor.

Şenol ve Murat iki mesaj da özünde çok doğru ve yerden göğe haklısnız. Bunu, mesaj shiplerinin düşüncesiz ve dozu ayarlanamamş beyanları olarak görmek gerekir ve kendilerine aittir. Muratın dediği gibi aracını çeken bir suzuki yada terios da olabilridi. Önemli olan işin ruhuna inebilmek. Bizim avantajımız geziye gelmek isteyip de aracı serviste olan geziye yetişmeyen araçlarımzın olmaması , çünkü servisle işimiz olmuyor. geziye gelip de geziyi tamamlayamayan araçlarmzn olmaması. En yaşlı aracımz bile tık demeden sorunsuz olarak geziyi tamamladı. Diğer linkte gözden kaçan ve malzeme konusu olan eşit olmayan şartlardaki araçlarn CJ ile karşilaştırılması. Aramzda çoğu şartta cj ile lay lay lom gezebilecek yapıda suzukiler var. Yeterki şartlar eşit olsun, modifiyeli CJ ile standart suzuki karşlaştırılmasın

Arkadaşlar yazılanları bende okudum.Fotoğraf olarak özellikle benim aracım olan kareler seçilmiş.Mekaniğinden lastiğine kadar herşeyiyle standart olan bir aracın bu kadar eğlence konusu olması açıkçası beni üzdü.Bu tür araçların o etapta zorlanmaması mümkün değildi.Sizlerde bu gibi durumlar için oradaydınız.Tamamen o havayı solumak o insanlarla tanışmak için oradaydım.Bunu sağlayan Hakan, Çağlar ve Levent kardeşlerime tekrar sonsuz teşekkürler ediyorum .Emeğinize sağlık..

Abi konu senin araban değil, benim gibi , bir çok arkadaşmızın elinde de onlarca yaynlanmamş fotoğraf var bizim suzukilerle devasa range'leri , jeepleri, sorentoları çektiğimiz. Ama bizim onları çekmemiz bizim için bir anlam ifade etmiyor ya da en azından ben gibi düşünen arkadaşlar için bu iş egomuzu tatmin etmiyor.. Yani arkamızda neyi çektiğimiz yada önümüzde bizi neyin çektiği değil önemli olan.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21475.0

Yukarıdaki linkte bizde 2,5 tonluk range rover çektik ama bunu malzeme yapmadık, Çünkü şartlarmz eşit değildi

mezeci_67' Alıntı:
Merhabalar,
Yukarıda Şenol hocamın link'ini verdiği sayfayı inceledim ve eski bir cj5 kullanıcısı olarak hiç bir zaman başka araçları küçümsemeden gezilerimizde beraber yardımlaşma ve kardeşlik içinde olduk yalnız aşağıda yazılanlar bir kaç kez kardan ve çamurdan cj5 kurtaran bir SUZUKİ kullanıcısı olarak beni çok üzdü yorumu açık bırakıyorum......

-Suzukilerin gittiği kolay yollar bize uymaz. (jyrays)
-Yada herkesin arkasına suzuki bağlıyoruz.(jyrays)
- Özür dilerim ,sitenize yeni üye oldum cj5 imle geziye katılmak istiyorum ama çekecek bir suzukim yok nerden temin edebilirim ,el telsizi gibi olmayanlarada çekmek için suzuki veriyormusunuz? (beatrix)
- mrb ergün abi suzukiciler buluşmasına bi link atalım istiyorsan istemediğimiz kadar suzuki çıkar herhalde herkese birer tane düşer baştan soliyim ben tek kapı istiyorum bnm cj kısa uzun suzuki şık durmaz arkasında esnetik bozulmasın(çağrı ali)
-----kelimeler aynen yazanların yazdığı gibidir yazım hataları benden kaynaklanmıyor.

Merhaba Arkadaşlar...
baştan beridir yazışmaları dikkatle okumaktayım...ilk sayfadan itibaren bi takım markalara mesnetsizce bağlanarak diğer insanların varlıkları ile bu şekilde dalga geçilmemesi gerekiyor...Sonuçta hepsi mekanik ve belirli prensipler üzerine üretilmiş vasıtalardır...önemli olan bunları vesile edip,arkadaşlığın ve kardeşliğin tadını çıkartmaktır..
Ayrıca bu iş vasıtanın altı zemine değene kadardır..gerisi ejderha olsa ne olacak..önemli olan işletme maliyetleri ve işlevselliktir.CJ vb.fanatiği Arkadaşları bi konuda uyarmak istiyorum...Doğadan elde edilen ve değişik alaşımlarla form verilen demir cevheri,şekillendikten sonra üzerinden geçen yıllara göre yorgunluk tabir edilen deformasyona maruz kalır...dikkat edin.
saygı ve sevgilerimle

Çağlar ve Ali Özcan kardeşim, yerden göğe haklısınız, desteğiniz için teşekkür ediyorum.

ufuk28' Alıntı:
Çağlar ve Ali Özcan kardeşim, yerden göğe haklısınız, desteğiniz için teşekkür ediyorum.

Selam Ufuk Abi,

rica ederim...ama gerçekten üzülüyorum..burası senin araban şöyle,onunkisi böyle çekişmesinin olmaması gereken seviyeli bir forum diye düşünmekteyim ve o yüzden buradayım..Bi de bu işin maddi yönü var..insanlar güçleri nispetinde hareket ediyorlar.Kesinlikle bu konuyla ilgili yorum yapılamaz.
sağlıcakla kalın

Arkadaşlar bu konudaki hassasiyetinizi anlıyorum, bende aynı hassasiyeti yaşıyorum
9. sayfada bir mesaj yazmıştım SUZUKİciler olarak bizler böyle polemiklere girmiyoruz demiştim
Bizimle birlikte geziye gelen, bizden yardımlarını esirgemeyen jeep kullanıcılarıda zaten yaptıkları yardımı malzeme olarak kullanmadılar
Amaç belli hep birlikte gezi yapmak, tanışmak, sohbet etmek, yardımlaşmak ve günün keyfini çıkarmak
Araç belli; 4x4 arazi araçları

Birkaç arkadaşımızın yazdığı mesajlar yüzünden ( amaçları insanları vaya araçlarını küçümsemek değildir, bu şekilde kendi aralarında eğleniyorlardır ama dozunu ayarlayamamşlardır diye düşünüyorum )

Araçlarımızı AMAÇ yapmaya gerek yok
Bu tür mesajlara takılıp keyfimizi kaçırmayalım diye düşünmekteyim
Bizler yine güzel gezilerle güzel paylaşımlarımıza devam ederek, Yardımlaşmanın ve Arkadaşlıklarımızın keyfini sürelim :smiley:
Sevgiler ve Saygılar

Sağol Ali, Yücel kardeşimde olayı çok güzel özetlemiş.Bence konuyu kapatıp dostlukların devamına bakmalıyız.Hoşçakalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

SON KONULAR

Geri