Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,995
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dronder

www.hayatdis.com
Yer
kocaeli/merkez
Web
www.hayatdis.com
30 Mayıs 2009 da yapılan ankette Gezenbilirin Bir numaralı Xj si seçilen ( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33410.0 ), Yaban tv de " İZCİ " programından tanıyacağınız ( http://www.yabantv.com/program/31-izci.aspx )
Yorumsuz Beyaz XJ satılıktır...

Fiyat : 38.750 TL

Mustafa Özdağ 0-532-356 00 06

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Etiketler

Ynt: Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si

beğendiğim birkaç Jeep den birisi, oyuncak gibi al koy köşeye arada oyna :smiley:
hayırlı satışlar.

nefis bir makina izci programında da seyrettim çok iyi görünüşlü. ancak yarı fiyatına bu görünüm elde edilebilir mi diye düşünüyorum. tabii teknik donanımlar epey fiyata etki ediyor sanırım. ben 90 - 91 - 92 model bir xj alıp orjinal olmayan muadil veya el yapımı dış görünüş unsurlarını ekleyerek ( lastik jant,yükseltme kiti, tavan aparatı, vinçli ön tampon, dodik gibi) modifiye ederek bu görünüşte bir araca kavuşmak istiyorum. 10 bin tl araca, 5 bin tl de modifiyeye yeterli olurmu aceba ? tabii iyi durumda sayılabilecek bir xj alarak ... ?

15000'e hem araç hemde düşündüğünüz tadilatlar imkansız bana göre

bu konuda araştırmalar yapıyorum ancak rakamlardan emin değilim. sözkonusu araç için bu şekilde modifiye edildiğinde (görünüşe yönelik mdifikasyon ve muadil, ekonoik parçalar kullanılarak) modifiye maliyeti sizce ne civarda olur aceba ? araç fiyatları çok değişken tamam ama yaklaşık modifiye rakamları vardır sanırım.

0328091750.jpg

Bu konuda size yardımcı olacak birçok bölüm var forumda, bu yüzden ilanı bu konuyla doldurmayalım, biraz incelerseniz forumda bilgi oldukça fazla, selamlar

bir jeep bu kadar güzel olurmu hem güzel hem başarılı keşke param olsada ben alsam ama nazar değmesin göz bırakmayalım. ;)

Gerçekten sahibi olmak isteyebileceğim sayılı araçlardan biri ... kalite zevk ihtişam sınır tanımazlık :smiley: hepsi bir arada bu XJ'de ... kesinlikle tavsiye ederim .

BU FİYATA BU ARABA BEDAVA ... sırf ön tamponun ( ortalama tahmini ) maliyeti ( aksesuar + vinç ) 4000-4500 tl gibi bir rakam tutuyor ...

zaten bu modelde temizlikte stock bir xj 30.000 tl civarı ...

Kıskanılacak bir JEEP ... en basit örneği masa üstü resimim bu :smiley: :D

Gerçekten oyuncağı bile yapılsa bu aracın yok satar eminim.

Hayırlı satışlar...

ulen sans topu sayısal loto süper loto ve oynadığım tüm şans oyunları sözüm size..birinizden sadece bu aracı alacak kadar çıksın lütfen....şaka biyana bu paralara bukadar özen ve uğraş kıyaslanamaz...alana da satana da şimdiden hayırlı olsun:smiley:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri