Bundan 10 gün kadar önce Gelibolu´daki bir yerel gazeteye bir mesaj göndererek, Gelibolu´da bir karavanpark açılması için yardım rica ettim, resim ve bilgiler gönderdim. Bugün gazetede aşağıdaki linkte göreceğimiz haber çıktı.
Gelibolu belediyesine yazdığın yazınla Konfücyüs'ün bir sözünü aklıma getirdin.
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak!
Biz Nazım'ın çocukları olarak "ben yanmasam, sen yanmasan" diyoruz ama bazen bir mum bile yetiyor.
Hoş buna bile "ama bardağın yarısı boş" diyenler çıkacaktır muhakkak?
Gelibolu zaten Çanakkale rotasında uğramayı ve konaklamayı sevdiğim bir ilçe. Tarihi dokusu, mevlevi tatlısı ve hiç kesilmeyen rüzgarıyla, sıcak günlerde muhteşem.
Haberi okuyup,gazetenin web sayfasına girerek haber hazırlayan editöre yorum yazarak teşekkür etmek istedim,başarılı olamadım,ardından facebook Türkiye Kamp ve karavan derneği sayfasına taşıdım paylaştım ancak şimdi farkettimki burada Akdeniz 45 Hüseyin beyin bu güzel girişimini es geçmişim....Gecikmeylede olsa 1 mum da benden....
Şimdiye kadar böylesine değerli bir tarihi bağrında barındıran bölgede karavanpark açılmamış olmasını nasıl izah edebiliriz bilmiyorum.Türkiye'de karavancılığın ve campingciliğin bir an önce batı ülkeleri seviyesine ulaşması için bir mumda benden.
Çok güzel ve sevindirici destekleriniz için teşekkürler. Az önce "Gelibolu Karavan Turizminden Payını Almalı" haberini yazan Osman Okan beyle telefonla konuştum. Önümüzdeki günlerde Gelibolu Belediye Encümeninden bir yetkili ile görüşerek konuyu oraya götürmek istiyor. Habere gösterilen ilgiden çok memnun. Eğer habere yapılan yorumların sayısını artırabilirsek daha etkili olabiliriz.
Federasyon´da devreye girerse gücümüz mutlaka daha artar.
Ben Alman Karavan Forum´dan da yardım isteyeceğim.