4 L
Kamp III
Sezonun ilk yağmurları "maalesef" acı bir şekilde düşmeye başladığı bu günlerde, biraz tembellik, biraz irtibatsızlık, biraz tatil modu derken temmuz ayının ilk haftası gerçekleştirdiğimiz ve şahsen ve gerçekten çok keyif aldığım bir kamplı gezimizi ancak yayınlayabilme imkanı bulduk. Benim ve katılan herkes için sezonun "galası" niteliğindeydi.
Hal böyle olunca dedik ki yeni sezona perdelerimizi açmadan önce, geçen sezonun son atraksiyonlu, kaya geçişi ağırlıklı, hoş sahnelere fırsat veren bu "geçen sezonun bu son filmini" de araya sıkıştırıp yayınlayalım.
Gezimiz Gebze Mollafenari Balçık üzerinden Denizli, Darlık ve hiç bilmediğimiz ilk kez geçtiğimiz ve koordinat aldığımız güzergahta karadenizkıyısında sonlandı. Yeni sezona bol malzeme verecek, bol bol senin markan - benim markam, 3"inç - 5" inç atışmalarına zemin hazırlayacak ve gerçekten yağmur çamur mevsiminde donanımsız ilerlemenin imkansız olduğu bir güzergah belirledik.
Gezide ben 4 L (Çağlar Köker)
Offroad passion (Hakan Irıklı)
levend (Levent Baştepe)
Clandraz (Adem Ulukış)
Yuysal (yüksel Uysal )
MK51 (Mustafa Kemik)
jeep34 (Uğur Kalycı) abilerimizin katılımı ile gerçekleşti.
ve çok sevgili arkadaşımız kardeşimiz mehmet'de bizlere renkli kişiliği ve muhteşem gitarı ile ayrı bir tad verdi
Hal böyle olunca dedik ki yeni sezona perdelerimizi açmadan önce, geçen sezonun son atraksiyonlu, kaya geçişi ağırlıklı, hoş sahnelere fırsat veren bu "geçen sezonun bu son filmini" de araya sıkıştırıp yayınlayalım.
Gezimiz Gebze Mollafenari Balçık üzerinden Denizli, Darlık ve hiç bilmediğimiz ilk kez geçtiğimiz ve koordinat aldığımız güzergahta karadenizkıyısında sonlandı. Yeni sezona bol malzeme verecek, bol bol senin markan - benim markam, 3"inç - 5" inç atışmalarına zemin hazırlayacak ve gerçekten yağmur çamur mevsiminde donanımsız ilerlemenin imkansız olduğu bir güzergah belirledik.
Gezide ben 4 L (Çağlar Köker)
Offroad passion (Hakan Irıklı)
levend (Levent Baştepe)
Clandraz (Adem Ulukış)
Yuysal (yüksel Uysal )
MK51 (Mustafa Kemik)
jeep34 (Uğur Kalycı) abilerimizin katılımı ile gerçekleşti.
ve çok sevgili arkadaşımız kardeşimiz mehmet'de bizlere renkli kişiliği ve muhteşem gitarı ile ayrı bir tad verdi